Dobrodošli na web prezentaciju Alltech SRB d.o.o.!

Alltech je jedina kompanija u privatnom vlasništvu među vodećih pet kompanija koje se bave zdravljem životinja u svetu. To je izvor konkurentske prednosti, koji omogućava da ostanemo usredsređeni na potrebe klijenata, inovacije i dugoročne ciljeve.

Alltech je osnovao irski naučnik i preduzetnik dr Pirs Lajons 1980. godine, sa sedištem u Kentakiju, SAD, u cilju da poboljšava zdravlje i performance životinja. To čini dodavanjem nutritivne vrednosti hranivima putem inovativnog načina korišćenja fermentacije kvasca, alga tehnologije i nutrigenomike, koja proučava efekte ishrane na ekspresiju gena. Mi smo vodeći proizvođač i prerađivač kvasca I organskih mikroelemenata, a naš vodeći objekat za proizvodnju algi u Kentakiju je jedan od samo dva te vrste u svetu.

Predsatvništvo Alltech u Srbiji postoji više od 20 godina tražeći I nudeći rešenja za poljoprivrednike, da obezbedi kvalitetne proizvode i usluge.

“Mi se povezujemo sa farmerima i te farmere upoznajemo sa našim tehnologijama. Mi slušamo svoje potrošače na farmi i na polju, a naša nauka nas vodi da dostavimo prilagođena rešenja. “

- dr Pirs Lajons, predsednik i osnivač Alltecha.

Više o našoj matičnoj kući pročitajte na Alltech.com

 

 

7 saveta za prevenciju mikotoksina na polju

Sprečavanje razvoja mikotoksina je najbolja opcija za vaše biljke i životinje – ali to nije uvek moguće. Dobro osmišljen plan pomoći će da se problemi sa mikotoksinima ublaže.

Sprečavanje razvoja mikotoksina je najbolja opcija za vase biljke i životinje – ali to nije uvek moguće.

Antimikrobna rezistencija u proizvodnji svinja

U nastavku je ažuriran transkript Tom Martinovog intervjua sa dr Anom Katarinom Berge, veterinarem i vlasnikom „Berge Veterinary Consulting”. Kliknite ovde da pročitate ceo intervju.

Dr Ana Katarina Berge, vlasnik “Berge Veterinary Consulting BVBA”, je veterinar sa obimnim znanjem i veštinama u polju praktičnog znanja u ratarstvu koje kombinuje sa epidemiološkim stanovištem u pogledu zdravlja životinje. U narednom intervjuu sa Tomom Martinom iz Belgije, razmatra upotrebu antibiotika u proizvodnji svinja, kao i njihovoj alternativi.

Četiri ključne komponente kod nege teladi

Odgoj zdravih junica je ključna komponenta koja će osigurati da da buduće stado bude visoko produktivno.

Odgoj zdravih junica je ključna komponenta koja će osigurati da da buduće stado bude visoko produktivno. Slab rast mlade teladi uveliko će uticati na proizvodnju mleka u budućnosti. Uzevši to u obzir, čak i u zahtevno vreme teljenja, telad ne smemo zapostaviti.

Kontaktirajte nas

Alltech SRB d.o.o. Novi Sad

Adresa

Bulevar oslobođenja 36

21000 Novi Sad

Republika Srbija

Telefon

+381 63 566 811

E-mail

vcvetkovic@alltech.com

background image