Dobrodošli na web prezentaciju Alltech SRB d.o.o.!

Alltech je jedina kompanija u privatnom vlasništvu među vodećih pet kompanija koje se bave zdravljem životinja u svetu. To je izvor konkurentske prednosti, koji omogućava da ostanemo usredsređeni na potrebe klijenata, inovacije i dugoročne ciljeve.

Alltech je osnovao irski naučnik i preduzetnik dr Pirs Lajons 1980. godine, sa sedištem u Kentakiju, SAD, u cilju da poboljšava zdravlje i performance životinja. To čini dodavanjem nutritivne vrednosti hranivima putem inovativnog načina korišćenja fermentacije kvasca, alga tehnologije i nutrigenomike, koja proučava efekte ishrane na ekspresiju gena. Mi smo vodeći proizvođač i prerađivač kvasca I organskih mikroelemenata, a naš vodeći objekat za proizvodnju algi u Kentakiju je jedan od samo dva te vrste u svetu.

Predsatvništvo Alltech u Srbiji postoji više od 20 godina tražeći I nudeći rešenja za poljoprivrednike, da obezbedi kvalitetne proizvode i usluge.

“Mi se povezujemo sa farmerima i te farmere upoznajemo sa našim tehnologijama. Mi slušamo svoje potrošače na farmi i na polju, a naša nauka nas vodi da dostavimo prilagođena rešenja. “

- dr Pirs Lajons, predsednik i osnivač Alltecha.

Više o našoj matičnoj kući pročitajte na Alltech.com

 

 

Ne dozvolite pritajenim faktorima da potkradaju vaš profit u živinarstvu

Da li ste spremni za borbu sa ugrožavanjem vaše hrane ? Naučite kako da odbranite vašu živinu od napada plesni i mikotoksina.

Mikotoksini su česta pritajena pretnja u stočnoj hrani, koja može da utiče na proizvodne rezultate i zdravlje živine. Mikotoksini su hemijski sekundarni metaboliti koji nastaju kao proizvod plesni , te predstavljaju odgovor odbrambenog mehanizma plesni na podsticaje iz okoline. Plesni mogu proizvesti mikotoksine u toku sezone rasta, žetve ili tokom skladištenja stočne hrane nakon žetve. Često se dešava da stočna hrana bude zagađena raznim mikotoksinima, kako jedna vrsta plesni može proizvesti nekoliko vrsta mikotoksina , ili više vrsta plesni mogu proizvesti mikotoksine u istoj hrani.

Bolji proizvodni rezultati krmača uz odgovarajuće minerale

Nivoi i tipovi minerala korišćenih u ishrani krmača su takođe važni u očuvanju njihovih reproduktivnih rezultata.

Davno su prošla vremena kada se davanje minerala svinjama smatralo jednim obrascem koji odgovara svim slučajevima. Krmače imaju različite potrebe, u zavisnosti od njihovog pariteta, veličine i veličine legla. Obezbeđivanje pravom količinom minerala, poboljšaće proizvodne rezultate krmače, od čega će koristi imati i njeni prasići.

Balansiranje: naći zlatnu sredinu pri suplementaciji mikroelementima

Mikroelementi su esencijalni u održavanju zdravlja i proizvodnji stoke. U tradicionanom smislu,  mikroelementi su se koristili iz hrane , na nivou minimalnih procenjenih količina, da bi se izbegli simptomi nedostatka , a ne nužno da bi se poboljšala produktivnost.

Mikroelementi su esencijalni u održavanju zdravlja i proizvodnji stoke. U tradicionanom smislu,  mikroelementi su se koristili iz hrane , na nivou minimalnih procenjenih količina, da bi se izbegli simptomi nedostatka , a ne nužno da bi se poboljšala produktivnost. Snadbevanje pravom količinom i izvorom mikroelemenata je ključno u optimizaciji proizvodnje, zdravlja i cene stočne hrane, kao i umanjivanja štetnih uticaja na okolinu.

 

Kontaktirajte nas

Alltech SRB d.o.o. Novi Sad

Adresa

Bulevar oslobođenja 36

21000 Novi Sad

Republika Srbija

Telefon

+381 63 566 811

E-mail

vcvetkovic@alltech.com

background image