Tri načina koji pokazuju da li je vašim biljkama potrebno ojačanje

Dok sejanje počinje, ili se nastavlja, u različitim regionima u Severnoj Americi, svi treba da se pripremimo da uradimo onu jednu stvar koja može značajno uticati na uspeh ili neuspeh naših useva: pregled. Pregled biljaka je važan iz više razloga, ali što je najvažnije, on daje uvid u naredne korake koje treba preduzeti kako bi se osiguralo da ćete od svojih biljaka dobiti najviše.

Pet načina za prirodan uzgoj Vašeg useva

Ako prošetate bilo kojom samoposlugom, videćete stotine roba koje nose naziv koji ističe „prirodne“ aspekte proizvoda. Mada to nekada može biti samo marketinški trik, to svakako ukazuje na to da potrošači traže prirodniju robu i da odgajivači moraju biti svesni takvih zahteva potrošača da bi njihova roba ostala relevantna na policama.

Dobro zdravlje creva i imunitet su ključ za postizanje proizvodnje živine bez antibiotika

Na globalnom nivou hitno je potrebno da se smanji korišćenje antibiotika, a sve više proizvođača živine pokazuje da je moguće smanjiti ili eliminisati korišćenje antibiotika bez žrtvovanja performansi i zdravlja. Ključni naglasak je na imunitetu ptice i zdravlju creva.

Ne dozvolite da Vam leto istopi dohodak od svinjarstva

Stres bitno utiče na opšte zdravlje životinje, a nastupajuća letnja žega je idealna nepogoda za izazivanje stresa. Proizvođači svinjskog mesa, pored normalnog stresa životinja izazvanog sortiranjem, utovarom i prevozom, takođe treba da se pozabave i dodatnin izazovima koje donosi stres izazvan toplotom.

Postavljanje osnove za imunitet teladi

Imunitet teleta je mnogo više od imunoglobulina kolostruma i 

vakcina. Imunitet je sposobnost teleta da se bori 

protiv bolesti i ostane zdravo, a na to utiču ishrana, sredina i upravljanje.

Pages

background image