Da li mikotoksini utiču na zdravlje i buduće performanse vaših junica?

Jedno istraživanje u oblasti mlekarstva je otkrilo da se u prisustvu mikotoksina troškovi poslovanja mogu povećati za 3 procenta.

Minerali su bitni: Ishrana kućnih ljubimaca za zdravo krzno, kožu i zglobove

Esencijalni mikrominerali u biokompleksnom organskom obliku podržavaju zdravlje kože, zglobova i ukupnog koštano-mišićnog sistema naših ljubimaca.

Esencijalni mikrominerali u biokompleksnom organskom obliku podržavaju zdravlje kože, zglobova i ukupnog koštano-mišićnog sistema naših ljubimaca.

 

Alltechova evropska laboratorija za mikotoksine je dobila ISO akreditaciju

Alltechova 37+® laboratorija za usluge analize mikotoksina u Danbojnu, okrug Mit, u Irskoj je od Perry Johnson Laboratory Accreditation, Inc dobila akreditaciju po međunarodnom standardu ISO/IEC 17025:2005. Evropska laboratorija obezbeđuje toliko potrebne usluge određivanja profila mikotoksina za ubrzanje procesa njihovog otkrivanja uz uštedu vremena i novca za evropske farmere i proizvođače hrane

Akreditacija osigurava poverljivost i nepristrasnost analitičkih podataka

[DANBOJN, Irska] – Alltechova 37+® laboratorija za usluge analize mikotoksina u Danbojnu, okrug Mit, u Irskoj je od Perry Johnson Laboratory Accreditation, Inc dobila akreditaciju po međunarodnom standardu ISO/IEC 17025:2005. Ova objektivna, procena koju vrši treće lice ističe zahteve za upravljanje i tehničke zahteve u laboratoriji i osigurava tačnost i nepristrasnost rezultata analiza. 

H20, zdravlje živine i vaš krajnji rezultat

Nosilje i brojleri unose gotovo dvostruko više vode nego stočne hrane, te stoga obraćanje pažnje na kvalitet vode i dostupnost vode treba da bude deo standardne radne procedure svakog odgajivača živine. Naučite koji su faktori kojih treba biti svestan kada se razmišlja o vodi.

Pages

background image