ONE: The Alltech Ideas Conference

2017-02-22

ONE: The Alltech Ideas Conference

Disrupt the Disruptors

 

34. godišnja međunarodna konferencija agrobiznisa spaja inspiraciju i inovaciju da proizvođačima pruži životna rešenja za budućnost

Ranom prijavom na one.alltech.com ostvarite do 400 dolara uštede

 

 

[DANBOJN, Irska] – Jedna ideja, jednog čoveka, može da poromeni status quo i da stvori priliku – ili izazove – za mnoge. Da li će poljoprivreda izazvati pozitivne promene, stvarajući priliku? Ili će industrija upasti u zamku odbrane od promena?

 

ONE: Alltechova Konferencija ideja (ONE17) će inspirisati farmere, proizvođače, dobavljače i uticajne učesnike u okviru svih vrsta životinja i svih segmenata proizvodnje u poljoprivredi da stvore promenu i da budu spremni da iskoriste njegov potencijal – ili da rizikuju da postanu nevažni.

 

ONE17 će se održati od 21. do 24. maja u Leksingtonu, Kentaki i obećava da će biti iskustvo prepuno ideja, inovacija i rešenja za industriju poljoprivrede. Ova godišnja međunarodna konferencija je sada u svojoj 34. godini i privlači preko 3.000 učesnika iz preko 70 zemalja.

 

„Naš cilj je da svojim partnerima u poljoprivredi pomognemo da ostvare svoje ideje,“ rekao je dr Pirs Lajons, osnivač i predsednik Alltecha. „Ako želite da aktivirate svoju viziju, da steknete širu perspektivu i povežete se sa najinovatnijim umovima u poljoprivredi, ONE17 je pravo mesto za vas.”

 

Sa temama koje pokrivaju rastuću svetsku privredu, trendove potrošnje koji donose promene i stalni tok novih tehnologija, ONE17 će postaviti osnovu za dalekovide diskusije o budućnosti proizvodnje hrane.

 

Sesije opšte prirode sa glavnim predavačima će inspirisati poslovna rešenja i inovacije, dok će sesije usmerene na određene predmete i vrste životinja proizvođačima pružiti priliku da uče i učestvuju u diskusijama u svojim relevantnim oblastima. Kraće sesije sa manjim brojem učesnika o konkretnim aspektima vezanim za nauku o usevima, tovna goveda, mlečna goveda, svinje, živinu i akvakulturu – kao i tematske sesije o finansijama, pitanjima hrane i tržištima u razvoju – pružaju priliku da se sve oblasti poljoprivredne proizvodnje na ONE17 konferenciji uključe u stvaranje promena.

 

„Namera je da nas ONE podstakne, osnaži i najbitnije, da nam postavi izazov,“ rekao je dr Lajons. „Mi želimo da ljudi napuste skup sa osećanjem da su učestvovali u nečemu što je dovelo do razvoja i promenilo život industrije i sa osećanjem da su osnaženi primene rešenja da kada se vrate kući.“

 

Kako je časopis „Kentucky Living“ rekao za ONE16, „Odlazite verujući da je sve moguće, da uz posvećenost, timski rad, liderstvo i viziju, vaša ideja može da promeni svet.“

 

Za dodatne informacije o ONE17 i da se prijavite za konferenciju, posetite: one.alltech.com. Pridružite se razgovoru na Twiteru uz #ONE17.

 

ONE: Alltechova Konferencija ideja (ONE17) će se održati od 21. do 24. maja u Leksingtonu, Kentaki i obećava da će biti iskustvo prepuno ideja, inovacija i rešenja za industriju poljoprivrede. Ova godišnja međunarodna konferencija je sada u svojoj 34. godini i privlači preko 3.000 učesnika iz preko 70 zemalja.

Kontaktirajte nas

Alltech SRB d.o.o. Novi Sad

Adresa

Bulevar oslobođenja 36

21000 Novi Sad

Republika Srbija

Telefon

+381 63 566 811

E-mail

vcvetkovic@alltech.com

background image