Na Alltech-ovom 30. simpozijumu postavlja se pitanje: “Šta ako je ključ našeg zdravlja u našim rukama?”

[LEKSINGTON (LEXINGTON), Država Kentaki (Kentucky), SAD] – Šta ako bismo mogli da otkrijemo najvažnije bolesti još dok je pacijent u materici, kako bismo mogli da sprečimo njihovo dalje napredovanje? Šta ako su Alchajmerova bolest i dijabetes koji se pojavljuje u odrasloj dobi samo različite grane iste bolesti? Ta i druga životno važna pitanja biće postavljena na sesiji Alltech Life Sciences (Alltech-ove nauke o životu) pod nazivom “Šta ako”, na 30. godišnjem Alltech-ovom međunarodnom simpozijumu, koji će b
2014-03-14

14. mart  2014.

[LEKSINGTON (LEXINGTON), Država Kentaki (Kentucky), SAD] – Šta ako bismo mogli da otkrijemo najvažnije bolesti još dok je pacijent u materici, kako bismo mogli da sprečimo njihovo dalje napredovanje? Šta ako su Alchajmerova bolest i dijabetes koji se pojavljuje u odrasloj dobi samo različite grane iste bolesti? Ta i druga životno važna pitanja biće postavljena na sesiji Alltech Life Sciences (Alltech-ove nauke o životu) pod nazivom “Šta ako”, na 30. godišnjem Alltech-ovom međunarodnom simpozijumu, koji će biti održan u centru grada Leksingtona (Lexington), u državi Kentaki (Kentucky) u SAD-u, od 18. do 21. maja.

“Mnoge od najopasnijih bolesti na svetu mogle bi da se otkriju na vreme, kako bi se sprečilo da pacijent trpi ikakvu bol, kako bi se sprečila naša ovisnost od hitne pomoći i kako bi se, sa druge strane, uklonio veliki dio stresa kojem su izloženi zdravstveni sistemi širom sveta”, predlaže dr. Ronan Pauer (Ronan Power), potpredsednik Alltech Life Sciences.

U novom formatu za 2014. godinu na tom popularnom godišnjem događaju razmatraće se pitanje “Šta ako?” na sesijama koje će biti posvećene agronomiji, naukama o životu, Africi, poslovanju i tehnologiji, modernim farmama, te prilikama koje donose alge.

Neke od najvrelijih tema današnjice u područjima zdravstvene zaštite, kao što su nalaženje lijeka za Alchajmerovu bolest i kontrolisanje zdravlja nerođene dece, razmatraće se u toku sesije za nauke o životu kojom će predsedavati dr. Karl Doson (Karl Dawson), potpredsednik i glavni naučni službenik za istraživanja u Alltech-u.

Na sesiji o naukama o životu razmatraće se pitanja kao što su sledeća:

Šta ako bi se testiranjem krvi uzete iz prsta mogle dijagnosticirati najvažnije bolesti, za par sekundi?
Kakve su buduće primene microRNA tehnologije?
Šta ako bismo mogli da kontrolišemo tihog ubicu unutar naših tela – upale?
Šta ako bismo našli lijek za Alchajmerovu bolest i dijabetes?

Registracija za Alltech-ov 30. godišnji međunarodni simpozijum sada je otvorena i na raspolaganju sa popustom za ranu registraciju, po ceni od 559 USD, do 10. aprila. Standardna registracija nakon 10. aprila koštaće 850 USD. Dve plaćene registracije iz jedne kompanije ili organizacije donose treću registraciju besplatno. Delegati koji su članovi organizacija ARPAS i AAVSB mogu takođe da zarade CEU bodove.

Učesnici se podstiču da se registruju što je ranije moguće, pošto je prostor ograničen. Od gotovo 3.000 delegata na međunarodnom nivou koji su učestvovali na Alltech-ovom međunarodnom simpozijumu 2013. godine, 96 procenata je ukazalo na to da planira da opet učestvuje.

Da biste dobili dodatne informacije ili da biste zatražili poziv, kontaktirajte lokalnog predstavnika Alltech-a, posetitee prezentaciju ili pošaljite elektronsku poštu na adresu symposium@alltech.com.

-Kraj-

Napomene za urednike:

Registracija za medije je besplatna. Registrujte se na adresi www.alltech.com/symposium koristeći šifru symp518.

Na fotografiji: Dr. Karl Doson (Karl Dawson), potpredsednik i glavni naučni službenik za istraživanja u Alltech-u, predsedavaće sesiji za životne nauke pod nazivom “Šta ako” na 30. godišnjem Alltech-ovom međunarodnom simpozijumu koji će biti održan u centru grada Leksingtona (Lexington), u državi Kentaki (Kentucky ) u SAD-u, od 18. do 21. maja.

Kontaktirajte nas

Alltech SRB d.o.o. Novi Sad

Adresa

Bulevar oslobođenja 36

21000 Novi Sad

Republika Srbija

Telefon

+381 63 566 811

E-mail

vcvetkovic@alltech.com

background image