Poslednja šansa za prijavu za Alltech-ovo takmičenje za mlade naučnike 2014- 2015 (Alltech Young Scientist Competition 2014- 2015)

2014-12-08

[ Dablin , Irska . ] – Dok se  studenti  širom svijeta bore za završne ispite i završavaju  svoje teze   prije dužeg semestralnog odmora , jedan rok studenti neće željeti da propuste a to je Alltech-ovo takmičenje za  mlade naučnike. Rok za registraciju i predaju radova je 31. decembar 2014 .

 Alltech-ovo takmičenje za mlade naučnike odražava posvećenost Alltech-a da nagrađuju nauku i inovacije i predstavlja najveće globalno poljoprivredno-naučno takmičenje takve vrste.
 
" Prošle godine  interesovanje za takmičenje je  bilo  bez presedana  sa više od 8.500 prijavljenih studenata , predstavljajući buduću generaciju naučnika iz oblasti društvenih nauka,  nauka o  životinjama, biljkama i zdravlju ljudi  , " rekao je dr Ingeborg Rasel , direktor Alltech-ov programa za mlade naučnike . " Takmičenje za mlade naučnike , sada u svojoj 10. godini , privlači najsjajnije  naučne mislioce iz koledža i univerziteta širom svijeta ,nagrađujući studente  za njihova naučna otkrića . "

Regionalni pobjednici će dobiti novčane nagrade , a osam finalista će biti pozvani da se takmiče za glavne nagrade tokom Alltech-ove godišnje konferencije koja će se održati  od  16-22 maja 2015. god. u Leksingtonu, Kentaki , SAD . Glavna nagrada iz oblasti postdiplomskih studija iznosi $ 10,000  a glavna nagrada iz dodiplomskih studija iznosi $ 5,000 .

Registracija i prijave  za Alltech-ov takmičenje za mlade naučnike  2014-2015 je dostupan online i zadnji rok  je 31. decembar. Naučni  radovi koji  se predaju za Alltech-ovo takmičenje za  mlade naučnike se odnosi na   teme iz sledećih oblasti : veterinarske nauke, ishrana  životinja , stočna i prehrambena industrija , održivost , poljoprivredni menadžment , akvakultura , marketing , ekonomija poljoprivrednih proizvoda  i ekologija. Za više informacija o Alltech-ovom programu za  mlade naučnike , posjetite http://alltech.com/ays  .
                

--

O Alltech-u :
 

Od 1980. godine, kada ga je osnovao dr. Pearse Lyons, Alltech poboljšava zdravlje ljudi, životinja i biljaka kroz prirodnu prehranu i naučne inovacije. S više od 3.000 zaposlenika u 128 zemalja, kompanija je razvila snažnu regionalnu prisutnost u Evropi, Sjevernoj Americi, Latinskoj Americi, Bliskom istoku, Africi i Aziji.  Za  više informacija posjetite www.alltech.com . Za medijske materijale, posjetite www.alltech.com/news

 

Kontaktirajte nas

Alltech Bosna i Hercegovina

Alltech Bosna d.o.o

Adresa
Miše Stupara 3
78000 Banja Luka
Bosna i Hercegovina

Telefon 
+ 387 51 258 100

Faks 
+ 387 51 257 030

 

E-mail: info.bih@alltech.com

 

background image