AYS 2016 konkurransen er i gang

2015-11-12

Prisene som tildeles neste års vinnere av Alltech Young Scientist (AYS) programmet er blitt enda mer attraktive. I begynnelsen av 2016 vil den årlige AYS konkurransen, som er verdens største landbruksforskningskonkurranse for universitetsstudenter, på ny søke globale vinnere på både bachelor- og masternivå. Prisene har gått mot nye høyder. Vinnerne vil ikke bare få stor oppmerksomhet, en pris og et kontantbeløp, men vil også bli tilbudt fullt finansierte stipendier, henholdsvis til en en Ph.D. og en forskerstilling.   

“Alltech Young Scientist programmet har vært med på å sette fokus på noen av de dyktigste talentene innenfor landbruksforskning og vi ønsker selvfølgelig at de blir en del av vår team,” sier Dr. Pearse Lyons, president og stifter av Alltech.

Alltech Young Scientist-programmet som nå er inne i sitt 11. år mottok ikke mindre enn 8 800 registreringer til AYS 2015.

Registreringen til AYS 2016 er i full gang, og fristen for å melde seg er 31. desember 2015. Det er samme frist for å levere oppgaven til konkurransen. Reglene har endret seg noe. Studentene må nå være nominert av en universitetsprofessor for å kunne delta og innlevere sin oppgave. Innleverte oppgaver kan handle om alt fra dyrehelse og -ernæring, planteavl, analytiske metoder innenfor landbruket, matvaresikkerhet og sporbarhet, sunnhet og ernæring hos mennesker til andre agri-forskningsrelaterte områder.  

Studentene skal først konkurrere innenfor de ulike regionene: USA, Sør-Amerika, Asia, Europa og Afrika. Etterpå vil finalistene fra de forskjellige regionene vil blir invitert til å delta i et fullsponset Alltech Young Scientist Discovery Week i Lexington i Kentucky. Her skal det konkurreres i den internasjonale og endelige konkurransen. Hver student skal her presentere sin oppgave for et panel satt sammen av internasjonale dommere, samt et større publikum i forbindelse med at Alltech avholder ONE: The Alltech Ideas Conference, som går av stabelen 22-25. mai 2016.

For ytterligere informasjon og for å registrere seg til Alltech Young Scientist konkurransen finner du mer informasjon på AlltechYoungScientist.com samt på Facebooksiden for AYS.

 

Kontakt oss

Alltech Norway AS
Pb. 220
6802 Førde
​Norway
 
Telefon: +47 57 82 71 00
 
 
Besøksadresse: 
 
Alltech Norway AS, (avdeling for agrikultur)
Indre Hornnesvika 9, 6809 Førde

Alltech Norway AS, (avdeling for aquakultur)
Høyteknologisenteret Seksjon 15
Thormøhlens gate. 55
5008 Bergen

Vi hører gjerne fra dere...

 

background image