Alltech er et internasjonalt ledende selskap innenfor dyrehelse- og næringsindustri. Vi utvikler naturlige og vitenskapelig baserte løsninger for dagens største utfordringer innen dyrehelseindustrien.

En hjørnestein for vår forretningsdrift har alltid vært innovasjon gjennom vitenskaplige undersøkelser. Selskapet ble startet av Dr. Pearse Lyons i 1980. Allerede fra starten har Alltech vært en pioner innen naturlig fermentering av gjær, foredlede proteiner og alge- og enzymteknologi til dyreernæring.

Hovedkontoret ligger i Lexington, Kentucky, og vi har biovitenskapssenter i USA og Irland.

Les mer om  Alltech.

Akvakultur

Alltechs akvakulturløsninger gir kundene et konkurransefortrinn via ernæringsteknologi som er skreddersydd for å møte de utfordringer som påvirker den moderne akvakulturproduksjonen og dens lønnsomhet.

Ledig stilling - Salgskonsulent

Grunnet vekst, søker Alltech Norway ambisiøse salgskonsulenter innen landbruk.

Alltech Norway søker ambisiøse salgskonsulenter.

Du er fremtidsrettet og engasjert, med gode evner til å skape relasjoner med nye og eksisterende kunder i ditt område. Du er av den uredde typen som ser muligheter som andre ikke ser, tenker strategisk, og har god gjennomføringsevne.

Ledig stilling - Technical Sales Support Manager

Er du genuint opptatt av oppdrett, fiskehelse og ernæring? Vi ser etter en person som ønsker en spennende stilling i et internasjonalt ledende selskap innenfor dyrehelse.

Ved å kombinere grundig forskning og produktutvikling utvikler Alltech naturlige ernæringsløsninger til fiskeoppdrett og landbruk over hele verden. Som Technical Sales Support Manager vil du få ansvar for å følge opp sentrale deler av selskapets kundeportefølje i det norske oppdrettsmarkedet.

Kontakt oss

Alltech Norway AS
Pb. 220
6802 Førde
​Norway
 
Telefon: +47 57 82 71 00
 
 
Besøksadresse: 
 
Alltech Norway AS, (avdeling for agrikultur)
Indre Hornnesvika 9, 6809 Førde

Alltech Norway AS, (avdeling for aquakultur)
Høyteknologisenteret Seksjon 15
Thormøhlens gate. 55
5008 Bergen

Vi hører gjerne fra dere...

 

background image