Tejtermelési megoldások

Az Alltech által a tejtermelési ágazat számára kifejlesztett megoldások versenyelőnyt biztosítanak vevőink számára a modern tejtermelést és annak nyereségességét befolyásoló kihívások kezeléséhez adaptált takarmányozási technológiák révén.

Tejtermelési kihívások:

Magzatburok-visszamaradás/ SEL-PLEX
Fehérjeellátás/ OPTIGEN
Bendőegészség/ YEA-SACC, OPTIGEN​
Bélegészség/ BIO-MOS, ACTIGEN
Takarmányhatékonyság/ YEA-SACC​
Hasznos élettartam/ BIOPLEX
Hőstressz/ YEA-SACC, OPTIGEN​
Sántaság/ BIOPLEX
Tőgygyulladás/ BIOPLEX
Szaporodásbiológia/ SEL-PLEX, BIOPLEX

Az Alltech tejtermelési menedzsment programjai:

Bélegészségügyi Menedzsment program — Az emésztőrendszer egészségének biztosítása nélkülözhetetlen a tejtermelési teljesítmény és nyereségesség megalapozásához. Az egészséges állatok többet esznek és hatékonyabban termelnek, ami biztosítja a maximális teljesítmény elérését. Az Alltech Bélegészségügyi Menedzsment programja az állatok teljesítményének támogatására összpontosít a hasznos bélbaktériumok szaporodásának és a védekező rendszerek megszilárdításának elősegítésével, valamint a gyarapodás és a hatékonyság maximalizálásával.

Mikotoxin Menedzsment program — Az Ön állatai Önre tartoznak. A megvédésük viszont a mi dolgunk. Az állatok egészségének megőrzése a takarmányminőséggel kezdődik. A penészgombák által termelt mikotoxinok sokféle módon rontják az állatok teljesítményét és csökkentik a termelés jövedelmezőségét. A mikotoxinok elleni hatásos védekezés alapja a probléma egészének a kezelése. Az Alltech Mikotoxin Menedzsment programja a gazdaságtól a takarmánykeverő üzemig és a kockázatbecsléstől a megfelelő takarmánykezelési módszerekig terjedő lánc teljes egészében segít biztosítani az állatok jó egészségét, a takarmány megfelelő minőségét és az élelmiszer-ellátás biztonságát.

Ásványi Anyag Menedzsment program — Az Ásványi Anyag Menedzsment program olyan szerves kötésű ásványi anyagokat biztosít, amelyek könnyen felszívódnak, jól raktározódnak és hatékonyan hasznosulnak az állatok szervezetében, így képesek kielégíteni a modern haszonállatok gyors tömeggyarapodáshoz, maximális szaporodási teljesítményhez és optimális egészséghez szükséges nagyobb tápanyagigényét.

Takarmányhatékonyság — A Takarmányhatékonyság program takarmányozási kérdések – emészthetőség, a takarmányozás rugalmassága takarmányköltségek és általános teljesítmény – megfelelő kezelésével támogatja az állatokat abban, hogy teljes életciklusuk során optimális egészségi állapotban legyenek. Mivel a gazdák számára a legjelentősebb költségtételt a takarmány jelenti, amely a termelési költségek akár 70 százalékát is kiteheti, nagyon fontos biztosítani, hogy a takarmány minden egyes falatja hatékonyan megemésztődjön. Az Alltech Takarmányhatékonyság programja abban segít a gazdáknak, hogy az állományukkal etetett takarmánnyal következetesen jó teljesítményt érjenek el. A program olyan technológiákat alkalmaz, melyek az állat saját emésztőrendszerével együttműködve stabilizálják a bendő pH-ját, maximalizálják a tápanyagok hasznosulását és csökkentik a takarmány összköltségét.

Fehérje Menedzsment program — A Fehérje Menedzsment program egységes és kitűnő minőségű fehérjeforrást biztosít, így ellátja az állatokat mindazzal a fehérjével és energiával, amire a csúcstermeléshez szükségük van – különösen olyan környezeti vagy termelési stresszhatások idején, amelyek a takarmányfelvétel csökkenését eredményezhetik. Azáltal, hogy kisebb „csomagban” nyújtja ugyanazokat a tápanyagokat, a program biztosítja, hogy az Ön állománya megkapja mindazt, amire egész nap szüksége van. Az Alltech Fehérje Menedzsment programja olyan termékeket és megoldásokat nyújt, melyek a legpontosabban megfelelnek az állomány igényeinek, így a takarmány „dolgozik keményebben”, megkímélve ettől az Ön állatait.

Alltech Dairy ASSIST

•   Magasan képzett tanácsadóink képesek arra, hogy felbecsüljék az Ön vállalkozásának erősségeit és azonosítsák azokat a gyakorlati területeket, melyek javításával növelhető vállalkozása nyereségessége.

•   Az Ön testre szabott Dairy ASSIST* értékelése alapján az Ön helyi Alltech tanácsadója egyértelműen demonstrálni tudja azokat az értékeket és javító hatásokat, melyeket az általunk támogatott programok és ajánlott megoldások eredményeznek és lehetővé tesznek.

•   Tegye meg a következő lépést és biztosítsa jövőjét az Alltech-kel való együttműködéssel, hogy biztosítsa kemény munkája jobb megtérülését.

*A Dairy ASSIST egy olyan diagnosztikai eszköztár, amely az Ön legfontosabb teljesítményadatainak elemzésére szolgál. Gazdasága eredményeinek elemzése alapján mi olyan takarmányozási megoldásokat ajánlunk, melyekkel fenntarthatóbb módon növelheti nyereségességét a nagyobb hatékonyság révén.

Ha további információkra van szüksége azzal kapcsolatban, hogy az Alltech által kínált megoldások hogyan segíthetnek növelni tejtermelő gazdasága hatékonyságát, kérjük, keresse területi képviselőinket!

Kapcsolat

 

Alltech Hungary Kft.

Cím: 1186 Budapest, Besence utca 5.

Telefon: 06 1 433 1460

Fax: 06 1 433 1461

E-mail: hungary@alltech.com

Facebook: AlltechHungary

 

 

background image