Marhahús-termelési megoldások

Az Alltech által a húsmarha ágazat számára kifejlesztett megoldások versenyelőnyt biztosítanak vevőink számára a modern marhahústermelést és annak nyereségességét befolyásoló kihívások kezeléséhez adaptált takarmányozási technológiák révén.

Marhahús-termelési kihívások:

Fehérjeellátás/ OPTIGEN
Hőstressz/ YEA-SACC, OPTIGEN
Takarmányhatékonyság/ YEA-SACC
Acidózis/ YEA-SACC
Sántaság/ BIOPLEX
Bélegészség/ BIO-MOS, ACTIGEN
Bendőműködés/ YEA-SACC, OPTIGEN

Bélegészségügyi Menedzsment program — Az emésztőrendszer egészségének biztosítása nélkülözhetetlen a marha hústermelési teljesítmény és nyereségesség megalapozásához. Az egészséges állatok többet esznek és hatékonyabban termelnek, ami biztosítja a maximális teljesítmény elérését. Az Alltech Bélegészségügyi Menedzsment programja az állatok teljesítményének támogatására összpontosít a hasznos bélbaktériumok szaporodásának és a védekező rendszerek megszilárdításának elősegítésével, valamint a gyarapodás és a hatékonyság maximalizálásával.

Mikotoxin Menedzsment program — Ön gondoskodik az állatairól. Mi pedig megvédjük őket. Az állatok egészségének megőrzése a takarmányminőséggel kezdődik. A penészgombák által termelt mikotoxinok sokféle módon rontják az állatok teljesítményét és csökkentik a termelés jövedelmezőségét. A mikotoxinok elleni hatásos védekezés alapja a probléma egészének a kezelése. Az Alltech Mikotoxin Menedzsment programja a gazdaságtól a takarmánykeverő üzemig és a kockázatbecsléstől a megfelelő takarmánykezelési módszerekig terjedő lánc teljes egészében segít biztosítani az állatok jó egészségét, a takarmány megfelelő minőségét és az élelmiszer-ellátás biztonságát.

Ásványi Anyag Menedzsment program — Az Ásványi Anyag Menedzsment program olyan szerves kötésű ásványi anyagokat biztosít, amelyek könnyen felszívódnak, jól raktározódnak és hatékonyan hasznosulnak az állatok szervezetében, így képesek kielégíteni a modern haszonállatok gyors tömeggyarapodáshoz, maximális szaporodási teljesítményhez és optimális egészséghez szükséges nagyobb tápanyagigényét.

Takarmányhatékonyság — A Takarmányhatékonyság program takarmányozási kérdések – emészthetőség, a takarmányozás rugalmassága takarmányköltségek és általános teljesítmény – megfelelő kezelésével támogatja az állatokat abban, hogy teljes életciklusuk során optimális egészségi állapotban legyenek. Mivel a gazdák számára a legjelentősebb költségtételt a takarmány jelenti, amely a termelési költségek akár 70 százalékát is kiteheti, nagyon fontos biztosítani, hogy a takarmány minden egyes falatja hatékonyan megemésztődjön. Az Alltech Takarmányhatékonyság programja abban segít a gazdáknak, hogy az állományukkal etetett takarmánnyal következetesen jó teljesítményt érjenek el. A program olyan technológiákat alkalmaz, melyek az állat saját emésztőrendszerével együttműködve stabilizálják a bendő pH-ját, maximalizálják a tápanyagok hasznosulását és csökkentik a takarmány összköltségét.

Fehérje Menedzsment program — A Fehérje Menedzsment program egységes és kitűnő minőségű fehérjeforrást biztosít, így ellátja az állatokat mindazzal a fehérjével és energiával, amire a csúcstermeléshez szükségük van – különösen olyan környezeti vagy termelési stresszhatások idején, amelyek a takarmányfelvétel csökkenését eredményezhetik. Azáltal, hogy kisebb „csomagban” nyújtja ugyanazokat a tápanyagokat, a program biztosítja, hogy az Ön állománya megkapja mindazt, amire egész nap szüksége van. Az Alltech Fehérje Menedzsment programja olyan termékeket és megoldásokat nyújt, melyek a legpontosabban megfelelnek az állomány igényeinek, így a takarmány „dolgozik keményebben”, megkímélve ettől az Ön állatait.

 

AZ ALLTECH BEEF ASSIST PROGRAMJA

• Magasan képzett tanácsadóink képesek arra, hogy felbecsüljék az Ön vállalkozásának erősségeit és azonosítsák azokat a gyakorlati területeket, melyek javításával növelhető vállalkozása nyereségessége.

• Az Ön gazdaságának testre szabott BEEF ASSIST* értékelése alapján az Ön helyi Alltech tanácsadója egyértelműen demonstrálni tudja azokat az értékeket és előrelépéseket, melyeket az általunk támogatott programok és ajánlott megoldások lehetővé tesznek.

• Tegye meg a következő lépést és biztosítsa jövőjét az Alltech vállalattal való együttműködéssel, hogy biztosítsa kemény munkája jobb megtérülését.

*A BEEF ASSIST egy olyan diagnosztikai eszköztár, amely az Ön legfontosabb teljesítményadatainak elemzésére szolgál. Gazdasága eredményeinek elemzése alapján mi olyan takarmányozási megoldásokat ajánlunk, melyekkel fenntarthatóbb módon növelheti nyereségességét a nagyobb hatékonyság révén

Ha további információkra van szüksége azzal kapcsolatban, hogy az Alltech által kínált megoldások hogyan segíthetnek növelni marhahús-termelési gazdasága hatékonyságát, kérjük, keresse területi képviselőinket!

Kapcsolat

 

Alltech Hungary Kft.

Cím: 1186 Budapest, Besence utca 5.

Telefon: 06 1 433 1460

Fax: 06 1 433 1461

E-mail: hungary@alltech.com

Facebook: AlltechHungary

 

 

background image