Megnyílt a regisztráció a világ legnagyobb egyetemi szintű agrártudományi versenyére

2017-10-13

Az Alltech Young Scientist programja teljes körűen finanszírozott PhD tanulmányokat biztosít a verseny egyetemi hallgató győztesének és teljes fizetéssel járó posztdoktori állást kínál a diplomások kategóriájában győztes pályázónak

[LEXINGTON, Kentucky] – A most már 13. évébe lépő Alltech Young Scientist (AYS) programot a világ egyik legrangosabb, egyetemi hallgatók számára megrendezett agrártudományi versenyének tartják. Az AYS keretében fedeztek fel a világ különböző egyetemein tanuló legjobb és legragyogóbb képességű kutatójelölt közül többet, és most már megnyílt a pályázati lehetőség azon feltörekvő agrártudományi kutatók előtt, akik részt kívánnak venni a 2018-as versenyen.

Az egyetemi hallgató és a már végzett, diplomás pályázók először saját régióikban – Észak-Amerikában, Latin-Amerikában, az ázsiai és csendes-óceáni térségben és Európában/Afrikában –​ versengenek egymással. A regionális győzteseket – költségeik teljes körű megtérítése mellett – meghívják a Kentucky állambeli Lexingtonban megrendezendő Alltech Young Scientist Discovery Week-re, ahol a ONE: The Alltech Ideas Conference (ONE18) keretében (2018. május 20-23.) részt vesznek a globális versenyen. A díjak: teljes körűen finanszírozott PhD tanulmányok és 5000 dollár a globális verseny egyetemi hallgató győztesének, valamint egy teljes fizetéssel járó posztdoktori állás és 10 000 dollár a globális verseny diplomás győztesének.

„Az egész életen át tartó tanulás az Alltech egyik alapértéke, és mi büszkén támogatjuk a fiatal, ragyogó elméket az Alltech Young Scientist programunk keretében” – jelentette ki Dr. Aoife Lyons, az Alltech oktatási kezdeményezésekért és társadalmi szerepvállalásért felelős igazgatója. „E program globális fórumot kínál az egyetemi hallgatóknak, ahol bemutathatják kutatásaikat és lehetőséget kapnak tanulmányaik folytatására, majd az Alltech csapatához való csatlakozásra.”

A 2018-as pályázatra már lehet , a jelentkezési határidő 2017. október 31-én zárul. A hallgatók részvételéhez egy professzor általi jelölésre van szükség, és a résztvevőknek tudományos cikkeket kell benyújtaniuk az állategészségügy és takarmányozás, a növénytermesztés, a mezőgazdasági analitikai módszerek, az élelmiszerlánc-biztonság és nyomonkövethetőség, a humán egészségügy és táplálkozás területét, valamint a mezőgazdasági tudományokkal összefüggő egyéb szektorokat érintő témákban. A dolgozatok online benyújtásának határideje 2017. december 31., regionális győztesek nevét 2018 márciusában közlik.

Kérjük, hogy további információkért és az Alltech Young Scientist programra való jelentkezés céljából látogasson el az AlltechYoungScientist.com weboldalra és kövessen minket a Facebook-on is ​Alltech Education Facebook.

Kapcsolat

 

Alltech Hungary Kft.

Cím: 1186 Budapest, Besence utca 5.

Telefon: 06 1 433 1460

Fax: 06 1 433 1461

E-mail: hungary@alltech.com

Facebook: AlltechHungary

 

 

background image