Üdvözöljük az Alltech Hungary Kft. honlapján!

Az Alltech a világ egyik vezető állategészségügyi vállalata. A takarmányipar részére előállított kiváló termékeink és szolgáltatásaink bizonyítottak, megbízhatóak és nyomonkövethetőek.

Az Alltech magyarországi leányvállalata, az Alltech Hungary Kft. 1992-ben alakult, hogy a magyar mezőgazdaság számára biztosítsa az Alltech kiváló minőségű termékeit és szolgáltatásait. Jelenleg a piacon stabilan működő vállalat egyik fő célkitűzése segíteni a gazdákat a világ élelmiszer-ellátásában, az állatok egészségének javításában és környezetük védelmében. Az állatok takarmányozásában és egészségének javításában szerzett több mint 30 éves kutatási tapasztalatunk lehetővé teszi számunkra olyan innovatív gyártási folyamatok kifejlesztését, melyek javítják nem csak az állatok hanem a takarmányipar és a mezőgazdasági termelő szektor teljesítményét  ... természetesen!

A megfelelő ásványi anyagokkal a kocák teljesítményének javításáért

Régen elmúltak azok az idők, amikor az ásványi anyagokkal való ellátás ugyanolyan volt minden életkorú és típusú sertés esetében. A kocáknak eltérő ásványianyag-szükségletük van, a fialásaik számától, a testméretüktől és az alomszámuktól függően. A megfelelő ásványianyag-mennyiségek biztosításával javítható a kocák teljesítménye, ami a malacaik számára is előnyös.

​Vegye észre a penészgombák szaporodását és védje meg takarmányai minőségét a betakarítás hónapjaiban!

Ha elérkezik a betakarítás ideje, e feladatokban bővelkedő időszakban ne csak a földekről betakarított termést ellenőrizze, hanem gondoljon arra is, hogy mi történhet más olyan régiókban, ahonnan esetleg takarmány-alapanyagokat vásárol.

Hogyan találjuk meg a nyomelem-kiegészítés optimális egyensúlyát?​

A nyomelemek nélkülözhetetlenek a haszonállatok egészségének és jó termelési teljesítményének biztosításához. Korábban a nyomelemeket csak a hiánytünetek megelőzéséhez vagy megszüntetéséhez szükséges minimális mennyiségben etették, nem pedig a termelési teljesítmény javítása céljából. A megfelelő forrásokból származó nyomelemek helyes mennyiségeinek etetése kulcsfontosságú a termelés, az egészség és a takarmányozási költségek optimalizálásához, illetve a környezetre gyakorolt hatások minimalizálásához.

Kapcsolat

 

Alltech Hungary Kft.

Cím: 1186 Budapest, Besence utca 5.

Telefon: 06 1 433 1460

Fax: 06 1 433 1461

E-mail: hungary@alltech.com

Facebook: AlltechHungary

 

 

background image