Üdvözöljük az Alltech Hungary Kft. honlapján!

Az Alltech a világ egyik vezető állategészségügyi vállalata. A takarmányipar részére előállított kiváló termékeink és szolgáltatásaink bizonyítottak, megbízhatóak és nyomonkövethetőek.

Az Alltech magyarországi leányvállalata, az Alltech Hungary Kft. 1992-ben alakult, hogy a magyar mezőgazdaság számára biztosítsa az Alltech kiváló minőségű termékeit és szolgáltatásait. Jelenleg a piacon stabilan működő vállalat egyik fő célkitűzése segíteni a gazdákat a világ élelmiszer-ellátásában, az állatok egészségének javításában és környezetük védelmében. Az állatok takarmányozásában és egészségének javításában szerzett több mint 30 éves kutatási tapasztalatunk lehetővé teszi számunkra olyan innovatív gyártási folyamatok kifejlesztését, melyek javítják nem csak az állatok hanem a takarmányipar és a mezőgazdasági termelő szektor teljesítményét  ... természetesen!

Egészséges bélflóra: a nyereséges sertéstartás alappillére

A mögöttünk lévő néhány évtizedben a kiemelkedő tenyésztői munkának köszönhetően a világ sertéstenyésztése jelentős változásokon ment keresztül. Folyamatosan emelkedik a választott malacok száma, csökken az elkészülési idő, kevesebb takarmánnyal tudunk egységnyi terméket előállítani. Ezzel párhuzamosan viszont megemelkedett az állatok érzékenysége a különböző külső környezeti hatásokra, hiszen a megemelkedett hozamot csak lényegesen intenzívebb, gyorsabb anyagcserével lehet megtermelni.

Megnyílt a regisztráció a világ legnagyobb egyetemi szintű agrártudományi versenyére

Az Alltech Young Scientist programja teljes körűen finanszírozott PhD tanulmányokat biztosít a verseny egyetemi hallgató győztesének és teljes fizetéssel járó posztdoktori állást kínál a diplomások kategóriájában győztes pályázónak

Alltech Life Sciences és az Alzheimer-kór

Alltech Alzheimers Awareness Day

Szeptember 21-e hivatalosan az Alzheimer-kór világnapja.

Az Alltech Life Sciences ennek okán indította el az ‘Alltech Alzheimers Awareness Day’ elnevezésű globális kezdeményezését, melynek célja a tudatosság növelése és az Alzheimer egyesületek támogatása az egyes országokban.

Kapcsolat

 

Alltech Hungary Kft.

Cím: 1186 Budapest, Besence utca 5.

Telefon: 06 1 433 1460

Fax: 06 1 433 1461

E-mail: hungary@alltech.com

Facebook: AlltechHungary

 

 

background image