Üdvözöljük az Alltech Hungary Kft. honlapján!

Az Alltech a világ egyik vezető állategészségügyi vállalata. A takarmányipar részére előállított kiváló termékeink és szolgáltatásaink bizonyítottak, megbízhatóak és nyomonkövethetőek.

Az Alltech magyarországi leányvállalata, az Alltech Hungary Kft. 1992-ben alakult, hogy a magyar mezőgazdaság számára biztosítsa az Alltech kiváló minőségű termékeit és szolgáltatásait. Jelenleg a piacon stabilan működő vállalat egyik fő célkitűzése segíteni a gazdákat a világ élelmiszer-ellátásában, az állatok egészségének javításában és környezetük védelmében. Az állatok takarmányozásában és egészségének javításában szerzett több mint 30 éves kutatási tapasztalatunk lehetővé teszi számunkra olyan innovatív gyártási folyamatok kifejlesztését, melyek javítják nem csak az állatok hanem a takarmányipar és a mezőgazdasági termelő szektor teljesítményét  ... természetesen!

Alltech Life Sciences és az Alzheimer-kór

Alltech Alzheimers Awareness Day

Szeptember 21-e hivatalosan az Alzheimer-kór világnapja.

Az Alltech Life Sciences ennek okán indította el az ‘Alltech Alzheimers Awareness Day’ elnevezésű globális kezdeményezését, melynek célja a tudatosság növelése és az Alzheimer egyesületek támogatása az egyes országokban.

Mikotoxinok előfordulása és kockázata hazánkban a 37+ analízisek alapján

A betakarított gabonák helyzete

Európában a tavasz és a nyár során a nagy forróság és a hirtelen esőzések befolyásolták az egyes gabonák terméshozamait, elősegítve bizonyos penészgombák szaporodását.

Levegőminőség javítása a sertéstartó épületekben természetes úton

A nagy állatlétszámmal üzemelő állattartó telepek sokféle hatást gyakorolnak a környezetre. Az állattartás fő környezetvédelmi hatásai az állat anyagcseréjéhez kapcsolódnak, mely során az állatok takarmányt fogyasztanak és emésztenek, majd a felesleget ürítik, ennek következményeként keletkezik a tápanyagokban gazdag trágya. A trágyából eredő emissziók vizsgálata során a figyelem középpontjában hosszú idő óta az ammónia, valamint a N és P kibocsájtások állnak.

Kapcsolat

 

Alltech Hungary Kft.

Cím: 1186 Budapest, Besence utca 5.

Telefon: 06 1 433 1460

Fax: 06 1 433 1461

E-mail: hungary@alltech.com

Facebook: AlltechHungary

 

 

background image