Üdvözöljük az Alltech Hungary Kft. honlapján!

Az Alltech a világ egyik vezető állategészségügyi vállalata. A takarmányipar részére előállított kiváló termékeink és szolgáltatásaink bizonyítottak, megbízhatóak és nyomonkövethetőek.

Az Alltech magyarországi leányvállalata, az Alltech Hungary Kft. 1992-ben alakult, hogy a magyar mezőgazdaság számára biztosítsa az Alltech kiváló minőségű termékeit és szolgáltatásait. Jelenleg a piacon stabilan működő vállalat egyik fő célkitűzése segíteni a gazdákat a világ élelmiszer-ellátásában, az állatok egészségének javításában és környezetük védelmében. Az állatok takarmányozásában és egészségének javításában szerzett több mint 30 éves kutatási tapasztalatunk lehetővé teszi számunkra olyan innovatív gyártási folyamatok kifejlesztését, melyek javítják nem csak az állatok hanem a takarmányipar és a mezőgazdasági termelő szektor teljesítményét  ... természetesen!

Választási stratégiák a sertések optimális teljesítménye érdekében

A malacokat megfelelő életnapra és testtömegnél kell elválasztani annak biztosítása érdekében, hogy növekedésük a továbbiakban is a kívánt görbét kövesse.

Az Alltech 2017. évi 37+® európai őszi betakarítási felmérésének elemzése

A mikotoxinokkal való szennyezettség ma már világméretű problémaként ismert a mezőgazdasági termelésben, különös tekintettel az állattenyésztési ágazatra. 

5 tipp a sikeres vetéshez

Amikor a növénytermesztők megtervezik a tavaszi vetést már előretekintenek a következő szezonra, figyelembe veszik az, hogy növényeik várhatóan milyen sikerrel fejlődnek tavasszal, nyáron, egészen a betakarításig.

Kapcsolat

 

Alltech Hungary Kft.

Cím: 1186 Budapest, Besence utca 5.

Telefon: 06 1 433 1460

Fax: 06 1 433 1461

E-mail: hungary@alltech.com

Facebook: AlltechHungary

 

 

background image