Üdvözöljük az Alltech Hungary Kft. honlapján!

Az Alltech a világ egyik vezető állategészségügyi vállalata. A takarmányipar részére előállított kiváló termékeink és szolgáltatásaink bizonyítottak, megbízhatóak és nyomonkövethetőek.

Az Alltech magyarországi leányvállalata, az Alltech Hungary Kft. 1992-ben alakult, hogy a magyar mezőgazdaság számára biztosítsa az Alltech kiváló minőségű termékeit és szolgáltatásait. Jelenleg a piacon stabilan működő vállalat egyik fő célkitűzése segíteni a gazdákat a világ élelmiszer-ellátásában, az állatok egészségének javításában és környezetük védelmében. Az állatok takarmányozásában és egészségének javításában szerzett több mint 30 éves kutatási tapasztalatunk lehetővé teszi számunkra olyan innovatív gyártási folyamatok kifejlesztését, melyek javítják nem csak az állatok hanem a takarmányipar és a mezőgazdasági termelő szektor teljesítményét  ... természetesen!

Egy „intelligens” takarmányozási technológia alkalmazása

Egy tejtermelő gazda számára kulcsfontosságú a mérés, a folyamatos ellenőrzés és a menedzsment. Ebben a cikkben David Bowers elmagyarázza, hogy az InTouch technológia, amelyet már 2014 óta használ a tejelő és a szárazonálló tehenek, valamint a növendékek takarmányadagjainak összeállításában, hogyan segített neki bevezetni egy „intelligens” takarmányozási programot a gazdaságában.

Következetesség és pontosság

Az antibiotikumok miatti szorongás: antibiotikum-rezisztencia a sertéstermelésben

Az alábbiakban annak az interjúnak a szerkesztett átirata olvasható, melyet Tom Martin készített Dr. Anna Catharina Berge állatorvossal, a Berge Állatorvosi Szaktanácsadó BVBA tulajdonosával. Dr. Anna Catharina Berge kiterjedt szakismeretekkel és készségekkel rendelkezik a haszonállattartás gyakorlati kérdései, illetve az állat- és közegészségügyi kihívások járványtani perspektívái területén egyaránt. Dr. Berge Tom Martinnal (Vosselaar, Belgium) beszélget az antibiotikumok sertéstermelésben való alkalmazásáról és annak alternatíváiról.

Idén nyáron ne hagyja, hogy elolvadjon a nyeresége!

Most, hogy beköszöntött Európában a nyár, itt az idő arra, hogy megkezdje a hőstresszt enyhítő menedzsment-stratégiák alkalmazását. Korábban hőstressz Európában csak a forróbb éghajlatú területeken – például a mediterrán régióban – fordult elő. A klímaváltozás hatására továbbra is jelentkező hőmérsékletemelkedés miatt azonban most már Európa korábban mérsékelt éghajlatúnak tekintett országaiban is gondolni kell a hőstresszre és fel kell készülni az ellene való védekezésre.

Kapcsolat

 

Alltech Hungary Kft.

Cím: 1186 Budapest, Besence utca 5.

Telefon: 06 1 433 1460

Fax: 06 1 433 1461

E-mail: hungary@alltech.com

Facebook: AlltechHungary

 

 

background image