Üdvözöljük az Alltech Hungary Kft. honlapján!

Az Alltech a világ egyik vezető állategészségügyi vállalata. A takarmányipar részére előállított kiváló termékeink és szolgáltatásaink bizonyítottak, megbízhatóak és nyomonkövethetőek.

Az Alltech magyarországi leányvállalata, az Alltech Hungary Kft. 1992-ben alakult, hogy a magyar mezőgazdaság számára biztosítsa az Alltech kiváló minőségű termékeit és szolgáltatásait. Jelenleg a piacon stabilan működő vállalat egyik fő célkitűzése segíteni a gazdákat a világ élelmiszer-ellátásában, az állatok egészségének javításában és környezetük védelmében. Az állatok takarmányozásában és egészségének javításában szerzett több mint 30 éves kutatási tapasztalatunk lehetővé teszi számunkra olyan innovatív gyártási folyamatok kifejlesztését, melyek javítják nem csak az állatok hanem a takarmányipar és a mezőgazdasági termelő szektor teljesítményét  ... természetesen!

VII. Alltech Horgász- és halászléfőző verseny

2017-06-02

A sárbogárdi tavon több mint 50 horgász próbalta horogra akasztani a legnagyobb és legnemesebb halakat. A halászlé főzésére 4 csapat, közel 10 fővel vállalkozott, hogy legjobb tudásuk szerinti halétket készítsék el, melyet ezután egy három fős zsűri értékelt.

A sikeres horgászat, a szép környezet, a jó ízű Alltech sörök és a ízletes ételek, mind egy felejthetetlen emlékké tették a napot!

Az alábbi linken megtekinthetőek a rendezvényen készült képek: https://www.flickr.com/gp/148589961@N05/Y0t8v5

 

Alltech takarmányhatékonyság

A modern takarmányozás szerves részét képezi az alapanyagok emészthetőségének figyelembevétele. Az emészthetőség segítésére egyre több gyártó nyújt megoldást, enzimatikus vagy enzim készítmények használatával.

25 éves lett az Alltech Hungary Kft.

Az Alltech a világ egyik vezető állategészségügyi vállalata. A takarmányipar részére állít elő takarmány-kiegészítőket tudományos innováció révén, ezáltal javítva az emberek, állatok és növények egészségét és teljesítményét.

A Kentucky székhelyű cég a világ több mint 128 országban van jelen. Az Alltech magyarországi leányvállalata az Alltech Hungary Kft. 1992-ben alakult és idén ünnepli alapításának 25. évfordulóját.

Kapcsolat

 

Alltech Hungary Kft.

Cím: 1186 Budapest, Besence utca 5.

Telefon: 06 1 433 1460

Fax: 06 1 433 1461

E-mail: hungary@alltech.com

Facebook: AlltechHungary

 

 

background image