Üdvözöljük az Alltech Hungary Kft. honlapján!

Az Alltech a világ egyik vezető állategészségügyi vállalata. A takarmányipar részére előállított kiváló termékeink és szolgáltatásaink bizonyítottak, megbízhatóak és nyomonkövethetőek.

Az Alltech magyarországi leányvállalata, az Alltech Hungary Kft. 1992-ben alakult, hogy a magyar mezőgazdaság számára biztosítsa az Alltech kiváló minőségű termékeit és szolgáltatásait. Jelenleg a piacon stabilan működő vállalat egyik fő célkitűzése segíteni a gazdákat a világ élelmiszer-ellátásában, az állatok egészségének javításában és környezetük védelmében. Az állatok takarmányozásában és egészségének javításában szerzett több mint 30 éves kutatási tapasztalatunk lehetővé teszi számunkra olyan innovatív gyártási folyamatok kifejlesztését, melyek javítják nem csak az állatok hanem a takarmányipar és a mezőgazdasági termelő szektor teljesítményét  ... természetesen!

A tudomány – vagy inkább a tudományos-fantasztikus – felé halad-e a növényvédőszer-ipar?

Tom Martin az alábbi interjúban John Perry-vel beszélget.

Tom: Növényvédőszer-mentes növénytermesztés: tudomány vagy tudományos-fantasztikus? Erről a kérdésről beszélgetünk John Perry-vel, a Simplot Grower Solutions [Simplot Növénytermesztési Megoldások] agronómiai szolgáltatási csoportvezetőjével. John 40 éves tapasztalattal rendelkezik a kártevők elleni védekezés területén. Mielőtt a Simplot vállalathoz csatlakozott, 26 évet töltött el a Mobay/Miles/Bayer/Bayer Crop Science cégeknél. Köszönöm, John, hogy elfogadta a meghívásunkat.

Hogyan védheti meg állományát az afrikai sertéspestistől?

Dr. Anna Catharina Berge, a Berge Állatorvosi Szaktanácsadó Szolgálat BVBA tulajdonosa egy olyan állatorvos, aki kiterjedt szakismeretekkel és készségekkel rendelkezik a haszonállattartás gyakorlati kérdései, illetve az állat- és közegészségügyi kihívások járványtani perspektívái területén egyaránt.

Szerves nyomelemekből a kevesebb több

Az ásványi anyagok takarmányozásban játszott szerepével kapcsolatos kérdésekről beszélget Tom Martin az alábbi interjúban Dr. Richard Murphy-vel és Dr. Roger Scaletti-vel. 

Kapcsolat

 

Alltech Hungary Kft.

Cím: 1186 Budapest, Besence utca 5.

Telefon: 06 1 433 1460

Fax: 06 1 433 1461

E-mail: hungary@alltech.com

Facebook: AlltechHungary

 

 

background image