Üdvözöljük az Alltech Hungary Kft. honlapján!

Az Alltech a világ egyik vezető állategészségügyi vállalata. A takarmányipar részére előállított kiváló termékeink és szolgáltatásaink bizonyítottak, megbízhatóak és nyomonkövethetőek.

Az Alltech magyarországi leányvállalata, az Alltech Hungary Kft. 1992-ben alakult, hogy a magyar mezőgazdaság számára biztosítsa az Alltech kiváló minőségű termékeit és szolgáltatásait. Jelenleg a piacon stabilan működő vállalat egyik fő célkitűzése segíteni a gazdákat a világ élelmiszer-ellátásában, az állatok egészségének javításában és környezetük védelmében. Az állatok takarmányozásában és egészségének javításában szerzett több mint 30 éves kutatási tapasztalatunk lehetővé teszi számunkra olyan innovatív gyártási folyamatok kifejlesztését, melyek javítják nem csak az állatok hanem a takarmányipar és a mezőgazdasági termelő szektor teljesítményét  ... természetesen!

Mennyire veszélyesek a gombatoxinok?

Az Alltech őszi mikotoxinfelmérés eredményei szerint a kérődzőket és a monogasztrikus állatokat egyaránt veszélyeztetik a gombatoxinok Európában. A DON és a T-2 toxinok, illetve a Penicillium és az aflatoxin magas szintű jelenléte állapítható meg.

​ALLTECH – KEENAN. Tudta?​

Az Alltech tavaly vásárolta meg a Keenan ír takarmánykeverő és -kiosztó kocsikat fejlesztő és gyártó céget. Ez a lehetőség új távlatokat nyit a farmspecifikus takarmányozásban. Az Alltech kollégái a TMR készítés legelejétől képesek minden apró részletet felügyelni a takarmányozásban.

Kapcsolat

 

Alltech Hungary Kft.

Cím: 1186 Budapest, Besence utca 5.

Telefon: 06 1 433 1460

Fax: 06 1 433 1461

E-mail: hungary@alltech.com

Facebook: AlltechHungary

 

 

background image