Alltech este lider mondial în sănătatea și nutriția animalelor și se situează între primele zece ​companii din lume din domeniul sănătății animale, concentrându-se pe soluții științifice naturale la problemele de astăzi ale agriculturii și ale industriei alimentare. Având sediul în Lexington, Kentucky, Alltech are filiale și distribuitori în 128 de țări, 4.700 de angajați, 3 centre de cercetare (2 în Statele Unite și 1 în Irlanda) și 77 de unități de producție amplasate strategic în întreaga lume.

"Descoperirile tehnologice și privitoare la mediu au revoluționat compania Alltech. Sperăm că factorii de decizie  ne vor ajuta să propulsăm și mai mult această transformare pentru a crea o nouă lume a sustenabilității pentru beneficiul tuturor." - Dr. Pearse Lyons

Cresterea eficienta a suinelor si micotoxinele

Pigs

Cresterea eficienta a suinelor si micotoxinele

Progresele obţinute în practicile de management, care includ utilizarea de programe îmbunătăţite de genetică şi vaccinare, au propulsat performanţa la suine la un nivel record de eficienţă. Cu toate acestea, există un obstacol în calea obţinerii unei performanţe optime la suine: nutreţul contaminat cu micotoxine.

 

Citeste mai departe

Alltech Pig Program

2017-10-18 to 2017-10-19

 ALLTECH PIG PROGRAM

 

Alltech România vă invită să participaţi în data de 18-19.10.2017 la Alltech Pig Program.

 

Obiectivul acestui Program este să vină cu informaţii tehnice şi să ofere sprijin sectoarelor din industrie astfel încât fermele să-şi poată creşte productivitatea şi să rămână performante.

 

Alltech Dairy Seminar- Sistemul american de crestere a junincilor Holstein

2017-09-29

Alltech România vă invită să participaţi la seminarul practic Alltech Dairy Program care se va desfaşura în RIN Airport Hotel Otopeni în data de 29 septembrie 2017.

În cadrul acestui seminar ne dorim ca, alături de echipa Alltech România şi de consultantul Judson Heinrichs, să dezbatem aspecte practice ale activităţii în fermă.

 

Contactaţi-ne

Alltech RomaniaAdresă 
Alltech Biotechnology România SRL
Str. Dr. Dimitrie Brândză nr. 18
sector 6, Bucureş​ti
România

​Email:

romania@alltech.com

Telefon 
021 319 9333
021 319 9339

Fax 
021 316 3137

background image