Akvakultur

 

Alltechs akvakulturløsninger gir kundene et konkurransefortrinn via ernæringsteknologi som er skreddersydd for å møte de utfordringer som påvirker den moderne akvakulturproduksjonen og dens lønnsomhet.

 

Utfordringer innen akvakultur:

  • Mineralopptak og ekskresjon
  • Fôringskostnader og effektivitet
  • Immunforsvar og resistens mot sykdom
  • Slimproduksjon
  • Effektiv tarmfunksjon
  • Tarmstruktur
  • Beskyttelse

 

Alltech tilbyr AQUATETM

AQUATE™ er en samling naturlige næringsløsninger basert på alger og gjærkomponenter som er omhyggelig reformulert gjennom omfattende forskning for å skape bedre helse, et sterkere immunforsvar og dermed bedre produksjonsresultater uten å gå på kompromiss med miljøet.

 

Alltechs Management programmer for akvakultur:

Mineral Management
Organiske mineraler er den naturlige formen for mineraler. Overlegen bio-tilgjengelighet, stabilitet og bedre utnyttelse er noen av fortrinnene ved våre organiske mineraler. Generelt spiller mineraler en viktig rolle når det gjelder stoffskifte, normal vekst, reproduksjon og forsvarsmekanismer.
Det er derfor ikke overraskende at organiske mineraler har vist seg å ha betydning for fiskehelse. Mens de organiske mineralene lagres i filet, skinn og gjeller, lagres de uorganiske mineralene primært i innvollene. Det er derfor viktig med optimalisert tilgang til mineralene som tas for å oppnå best mulig utnyttelse. Alltech er i dag verdens største produsent av organiske mineraler og har fabrikker i ulike deler av verden, med sporbarhet som en avgjørende faktor.

Gut Health Management
Alltech Gut Health Management er naturlige løsninger som bedrer mage-/tarmsystemet hos fisk. Produktene forbedrer fôreffektiviteten og bidrar til en god utvikling av fiskens immunitet. Basert på et gjærprodukt som fremmer de gode bakteriene styrkes immunforsvaret og bidrar på den måten til økt tilvekst hos fisken.

 

Feed Effeciency
En optimal mage-/tarmfunksjon er grunnlag for et maksimalt fôropptak. Jo lengre tid magen klarer å opprettholde en effektiv fordøyelse, desto større potensial er det for å kunne utnytte næringsstoffene i fôret best mulig.
Alltech Feed Efficiency hjelper produsentene å oppnå fisk med ensartet ytelse ut fra optimaliserte fôringer. 
Feed Effeciency handler i bunn og grunn om at Alltech utnytter teknologi som maksimerer tilgjengeligheten i fôringrediensene og utnytter disse best mulig. Ved en bedre utnyttelse reduseres også de overordnede kostnadene til fôr.

 

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan Alltechs løsninger kan bistå ditt akvakulturprosjekt, og/eller hør mer om noen av verdens mest veldokumenterte fôringredienser for fiskhelse, kan du kontakte oss her

Kontakt oss

Alltech Norway AS
Pb. 220
6802 Førde
​Norway
 
Telefon: +47 57 82 71 00
 
 
Besøksadresse: 
 
Alltech Norway AS, (avdeling for agrikultur)
Indre Hornnesvika 9, 6809 Førde

Alltech Norway AS, (avdeling for aquakultur)
Høyteknologisenteret Seksjon 15
Thormøhlens gate. 55
5008 Bergen

Vi hører gjerne fra dere...

 

background image