SALGSANSVARLIG FOR KEENAN NORGE

2018-05-16
 
 
KEENAN lager kvalitets fullfôr-mixere og har markedets bredeste program. Vi kombinerer veiesystem, forskning og know-how.
Vår InTouch-avdeling gir melkeprodusenter rådgivning over hele landet.
 
Som salgansvarlig får du ansvar for oppsøkende salg, å skape nye leads, avslutte handler og skape langsiktige relasjoner til våre kunder.
Du planlegger selv dagen din og besøker kunder og prospects. Du griper sjansen her i starten til å lære våre kunder og bransjen å kjenne. En del av din opplæring vil foregå i Irland, hvor vår fabrikk og hovedkontor ligger.
 
Du rapporterer til Country Manager og arbeider tett sammen med vår markesavdeling og rådgivere i planlegging av salgsfremmende tiltak og arrangementer. Med din omfattende kundeinnsikt, er du med i den strategiske planleggingen, og vi møtes jevnlig for å drøfte markedet.
 
Salgsansvarlig vil få tilknytning til Alltech’s kontor i Førde men vi ser primært etter en selger som bor nær Gardemoen, Værnes eller Sola der vi har flest kunder.
Hos oss får du mulighet til å forme din egen stilling og bli en del av en virksomhet i vekst. Vi arbeider som en flat og åpen organisasjon og har stor innflytelse på vår hverdag. Kreative og ”ut av boksen”-ideer til salgstiltak (og personalarrangementer) er velkommen – vi er et energisk og lidenskapelig team med en fri tone.
 
Landbruks- og salgserfaring vil være en fordel, men ikke et must! Hvis vi ser ditt engasjement, din lidenskap, og at du er en menneskekjenner, så er du en klar kandidat til en jobb hos oss.
 
Er du vår nye kollega?
Hvis du vil vite mer om stillingen, er du velkommen til å kontakte:
 
Country Manager Magne Kolstad på tlf 90 19 22 16 eller,
Salgsdirektør Bo Aagaard på tlf 94 79 83 63.
 
Søknadsfrist: Fredag 15. juni 2018.
Tiltredelse: Snarest mulig, men vi venter gjerne på den rette.
Vi gleder oss til å høre fra deg!
 
Søknad sendes til:
Alltech Norge AS
norge@alltech.com

Kontakt oss

Alltech Norway AS
Pb. 220
6802 Førde
​Norway
 
Telefon: +47 57 82 71 00
 
 
Besøksadresse: 
 
Alltech Norway AS, (avdeling for agrikultur)
Indre Hornnesvika 9, 6809 Førde

Alltech Norway AS, (avdeling for aquakultur)
Høyteknologisenteret Seksjon 15
Thormøhlens gate. 55
5008 Bergen

Vi hører gjerne fra dere...

 

background image