Ledig stilling - Salgskonsulent

Grunnet vekst, søker Alltech Norway ambisiøse salgskonsulenter innen landbruk.

Alltech Norway søker ambisiøse salgskonsulenter.

Du er fremtidsrettet og engasjert, med gode evner til å skape relasjoner med nye og eksisterende kunder i ditt område. Du er av den uredde typen som ser muligheter som andre ikke ser, tenker strategisk, og har god gjennomføringsevne.

Ledig stilling - Technical Sales Support Manager

Er du genuint opptatt av oppdrett, fiskehelse og ernæring? Vi ser etter en person som ønsker en spennende stilling i et internasjonalt ledende selskap innenfor dyrehelse.

Ved å kombinere grundig forskning og produktutvikling utvikler Alltech naturlige ernæringsløsninger til fiskeoppdrett og landbruk over hele verden. Som Technical Sales Support Manager vil du få ansvar for å følge opp sentrale deler av selskapets kundeportefølje i det norske oppdrettsmarkedet.

SALGSANSVARLIG FOR KEENAN NORGE

Søker du en variert hverdag med stort ansvar? Trives du best i en jobb med både strategiske beslutninger og daglig kontakt med kunder?
Grip muligheten for å bli en del av en stor internasjonal organisasjon i landbruksbransjen.

Alltech Norway på tur

Det norske teamet var på salgsmøte ved hovedkontoret i Europa som er i Dunboyne, Irland. Teamet deltok på flere workshoper, omvisninger og besøk. Noen av høydepunktene var omvisning ved Keenan sitt hovedkontor og besøket av Pearse Lyons Distillery. 

Ler mer om Keenan og Pearse Lyons Distillery her:

http://www.keenansystem.com/ie-en/ 

https://www.pearselyonsdistillery.com/

Der er ikke så mye der skal til....

- med litt hjelp fra naturen
Resultatene er entydige: Ved å tilføre fôret 0,4% AQUATETM og 0,2% organiske mikromineraler får fisken din bedre velferd
 

Pages

background image