Bitkinin kalitesinden ödün vermeden hızlı büyümesini sağlamak – Alltech Crop Science Macfrut, İtalya’da

2015-09-21

Alltech’in zirai bölümü Alltech Crop Science, 800’den fazla firmanın yer alacağı İtalya’nın en büyük profesyonel meyve ve sebze fuarı Macfrut’a katılıyor. Alltech Crop Science, bu yılki standında, entansif üretimin hem verim hem de kalite optimizasyonunu ele alacak uzmanlar eşliğinde ziyaretçilerini ağırlayacak.  Stand alanında, bitkisel üretimde üreticilerin yaşadıkları zorluklara çözüm olabilecek doğal temelli ürünler, kalıntı bırakmayan çözümler sergilenecek.

Alltech Crop Science global genel müdürü Robert Walker konuyla ilgili şunları söylemiştir: “Alltech Crop Science araştırma programı, toprak ve bitkideki üretkenliği arttırma üzerine kuruludur. Üreticiler, çevresel sorunları tanımlayan besleme etkinliğine ve elde edilen ürün kalitesinin pazarın talebi doğrultusunda arttırılmasına odaklanmalıdır. Alltech Crop Science ekibi, İtalya, Fransa, İspanya, Yunanistan ve Türkiye’deki deneme başarılarını Macfrut’a katılacak meyve ve sebze üreticileriyle paylaşmak istemektedir.”

İklim değişikliğinin hız kazandığı durumlarda, belirli zamanda bitkinin hızlı büyümesini sağlamak, üreticiler için büyük bir fark yaratabilir. Alltech Crop Science, bitkileri temel besinler ile donatarak kendi kendilerine yetecek şekilde bir yapı oluşturur. Alltech Crop Science çözümlerinin biostimülanlarının ve aktivatörlerinin global performans aralığı, bitkileri güçlü ve dirençli hale getirir. Sağlıklı bitkilerdeki şeker içeriği artar ve bu pazarlanabilir verimi arttıracak homojen boyut ve renkte üretime yardımcı olur.

1994’ten beri Alltech Crop Science 29 ülkede 69 bitkide yürüttüğü araştırmalarla, Avrupa, Kuzey Amerika, Latin Amerika, Orta Doğu, Afrika ve Asya’da güçlü varlık göstermektedir. Bitki biliminde araştırmalara artan talep nedeniyle, Alltech, devam eden denemeleri arttırmak ve iyileştirmek amacıyla, İrlanda’daki araştırma merkezini geliştirmektedir. Avrupa denemeleri Alltech’e bugünün bitkilerinin ihtiyaçlarını daha iyi anlama şansı vermiştir. Alltech Crop Science bilim ve sürdürülebilirliğin arasında doğal ve sorunsuz bir köprü oluşturmayı hedeflemektedir. Alltech Crop Science Araştırma Programı, üreticilerin karlı ve sürdürülebilir üretimini geliştirmek için yenilikleri yönlendirmeye devam edecektir.

Avrupa denemeleri hakkında daha fazla bilgi almak ve üreticilerin başarı hikayelerini dinlemek için www.alltechcs.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Şirket Bilgileri

Alltech Türkiye

Alltech Biotechnology Gıda Tarım Hayvancılık Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti.

İrtibat: My Plaza Anadolu Caddesi No: 41/1 35530 Bayraklı, İzmir - Türkiye

Merkez: Ankara Asfaltı No:375 Naldöken, 35050 Bornova, İzmir - Türkiye

Telefon No: (+90) 232 4786280

Faks No: (+90) 232 4786278

E-posta Adresi: Turkey@alltech.com

Vergi Dairesi: Çakabey

İşletme Merkezi: İzmir

Ticaret Sicil No: 106300

Mersis No: 6135553516355272

Kanuni Temsilciler: Ufuk Talay - Erkan Karakütük - Özlem Özülker - Hakan Sarıca

KEP Adresi: alltechbio@hs03.kep.tr

 

background image