Η Alltech Greece ιδρύθηκε το 2005 και εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, της Βόρειας Ελλάδας. Αναπτύχθηκε ταχύτατα και σήμερα, αποτελεί μια κορυφαία εταιρεία στο κλάδο της διατροφής των ζώων.

Αυτό που προσφέρουμε, είναι μια πληθώρα λύσεων που ενισχύουν την παραγωγηγότητα της φάρμας καθώς και νέες, καινοτόμες τεχνολογίες για τον επαγγελματία της βιομηχανίας ζωοτροφών

Η Alltech Greece, ηγείται της πορείας για μια εφικτή παραγωγή σε όλα τα είδη ζώων βοηθώντας, τους κτηνοτρόφους να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις ενός συνεχώς ανταγωνιστικού περιβάλλοντος.

Οδηγίες για τον COVID-19

Τί μπορούμε να κάνουμε για να προστατευτούμε όταν εργαζόμαστε σε μία φάρμα εν μέσω πανδημίας ;

Πότε και πώς επιστρέφουμε στην εργασία μας;

Τί μέτρα προστασίας παίρνουμε κατά την επίσκεψή μας σε φάρμα , και άλλες πολλές ιδέες,  στο ειδικα διαμορφωμένο site της Alltech για τον κορονοϊό COVID -19

 

ONE Virtual Experience

2020-05-17 to 2021-05-16

Το Alltech ONE Virtual Experience ξεκίνησε τον Μάιο με πάνω από 21.500 συμμετέχοντες από 117 χώρες οι οποίες ένωσαν τις δυνάμεις τους για να εξερευνήσουν το μέλλον της γεωργίας, της κτηνοτροφίας και  των επιχειρήσεων του κλάδου . Πρόκειται για τη νέα μορφή της κορυφαίας διοργάνωσης της Alltech, ONE: The Alltech Ideas Conference (ONE), η οποία προσελκύει κάθε Μάιο πάνω από 3.500 συμμετέχοντες από περισσότερες από 70 χώρες στο Λέξινγκτον στο Κεντάκι των ΗΠΑ.

Επικοινωνία

Alltech Greece

9o ΧΛΜ ΕΟ Θεσσαλονίκης- Μουδανίων

Κτήριο ΕΜΠΟΡΙΚΟΝ

Θεσσαλονίκη , 57001

Τηλ: 2310 461 332

 

background image