Alltech Crop Science™

Alltech Crop Science je novi Alltechov odjel koji pruža prirodne proizvode, tehničke informacije i rješenja za izazove s kojima se suočavaju ratarski proizvođači i oni koji se bave hortikulturom. Još od 1994. naša filozofija je proizvodnja dokazanih, sljedivih proizvoda koji poboljšavaju biljnu proizvodnju. Alltech Crop Science djeluje na svim kontinetima, s ključnim uredima u Brazilu, Irskoj, Peruu, Južnoj Africi i Australiji. Sjedište je u Nicholasville, Kentucky, SAD.

Pronašli smo način da, uz zadržavanje profitabilnosti i održivosti, poboljšavamo zdravlje biljke, kvalitetu i prinos. Slijedeći poslovicu „Misli globalno, djeluj lokalno“, Alltech Crop Science provodi brojna istraživanja koja se temelje na podacima prikupljenim s različitih javnih i privatnih instituta, sveučilišta i farma širom svijeta. Sa svojim specijaliziranim rješenjima za sve faze ratarske proizvodnje, Alltech Crop Science razvio je niz proizvoda, deriviranih iz fermentacije kvasca i proizvedenih u  najmodernijim postrojenjima diljem svijeta.

Zdravo tlo

Mnogi faktori utječu na ratarsku proizvodnju. Odgovarajuća priprema smanjuje jaz između genetskog potencijala i prinosa. Kako biljka raste, iskorištavaju se i hranjiva u tlu. Dakle, kako bi osigurali rast biljke neophodno je poznavati tlo i način obogaćivanja tla.  Također, kako bi se osigurala odgovarajuća nadopuna hranjiva u svakoj sezoni, posebna pažnja se mora  obratiti na plodnosti (ispitivanje tla), vrstu tla, pH, strukturu, oborine, drenažu, način obrade tla, odabir zemljišta i pripremu.

Zadržavanje vlage i korisne bakterije tla

Nisu svi mikrorganizmi štetni za ratarsku proizvodnju. Znamo da zdrava rizosfera ili zona korijena unapređuje ratarsku proizvodnju. Aktivacija mikroflore tla i upravljanje mikrobima tla važan je korak u povećavanju vigora biljke te smanjenju bolesti korijenja. Ove korisne bakterije su ključne za poboljšanje plodnosti tla i zdravlje korijena.

Soil-Set™ tehnogija obuhvaća esencijalna biljna hranjiva, specifične maetabolite bakterija i prirodne enzimatske sastojke. Ubrzava raspadanje biljnih ostataka i ostalih organskih tvari čime se poboljšava strukturu tla, što je važno za razvoj korijena.

Povećanje prinosa
 
Tekuća folijarna primjena hranjiva daje brze rezultate i lako se kombinira s tradicionalnim programom raspršivanja. Rezultati su često brzo vidljivi jer se hranjiva raspršuju direktno na listove i voće, gdje nedostaci uzrokuju lošiji rast i produktivnost. Brza absorpcija lišća kombinirana s fokusiranim načinom primjene može odmah osigurati biljkama pristup esencijalnim hranjivima. Gnojiva s prirodnim surfaktantima utječu na površinsku napetost lišća, čime se biljkama osigurava učinkovitije iskorištavanje minerala.

Poboljšanje kvalitete i boje usjeva

Mikrohranjiva, kao što su bakar, željezo i magnezij, mogu doprinijeti poboljšanju kvalitete usjeva, boje i učinaka fotosinteze. Folijarna primjena esencijalnih hranjiva može smanjiti vrijeme djelovanja i omogućiti bolju kontrolu primjene hranjiva.

Impro-Grain™  je tekuća mješavina mikro-hranjivih tvari i ekstrata biljnih surfaktanata koji sudjeluju u absorpciji proizvoda.

 

 

Za više informacije posjetite https://www.alltech.com/cropscience

 

 

Kontakt

Alltech Hrvatska d.o.o.

Josipa Lončara 3, 10090 Zagreb
 

Telefon: +385 (0)1 2339 588
Fax:       +385 (0)1 2339 008

email adresa: Alltech.com/croatia

 

 

ALLTECHOV MENADŽMENT MIKOTOKSINA
http://www.knowmycotoxins.com/

Rado bi htjeli čuti Vaše mišljenje...

background image