Alltech Crop Science™

Alltech Crop Science je novi Alltechov odjel koji pruža prirodne proizvode, tehničke informacije i rješenja za izazove s kojima se suočavaju ratarski proizvođači i oni koji se bave hortikulturom. Još od 1994. naša filozofija je proizvodnja dokazanih, sljedivih proizvoda koji poboljšavaju biljnu proizvodnju. Alltech Crop Science djeluje na svim kontinetima, s ključnim uredima u Brazilu, Irskoj, Peruu, Južnoj Africi i Australiji. Sjedište je u Nicholasville, Kentucky, SAD.

Alltechova rješenja za mliječno govedarstvo

Alltechova prirodna rješenja za hranidbu mliječnih krava pružaju odgovore na izazove s kojma se suočavaju proizvođači mlijeka danas. Neki od tih izazova su:

Zdravlje probavnog sustava /  BIO-MOS, ACTIGEN,

Retencija placente / SEL-PLEX

Alltechova rješenja za tovnu junad

Alltech nudi niz tehnoloških rješenja oblikovanih kako bi odgovorili na izazove u modernoj poizvodnji tovne junadi, uključujući funkciju buraga, iskorištavanje hrane i probavljivost, opskrbu proteinima, imunitet, zdravlje crijeva i mikotoksikoze. Ove tehnologije dokazano pomažu životinjama da postignu bolje zdravstveno stanje i optimalno iskorištavaju hranu čime životinja puno brže dobiva na težini.

 

FUNKCIJA BURAGA I ISKORIŠTAVANJE HRANE

Bio-Mos

Bio-Mos logo

Bio-Mos je proizvod deriviran iz stanične stjenke odabranog soja kvasca,koji  poboljšava performanse životinja. Zdravlje crijeva i njihov integritet ključni su za  optimalno zdravlje i produktivnost životinja. Upravo tu Bio-Mos ima važnu ulogu jer „hrani“ GI trakt i na taj način  poboljšava performanse životinja i povećava proizvodnju.

 

Vrste životinja: Mliječne krave, tovna goveda, svinje, perad, konji, kućni ljubimci, zečevi, akvakultura

Za više informacija kontaktirajte lokalne predstavnike Alltecha.

Bioplex

Alltechova linija organskih mikrominerala Bioplex® napravljena je tako da svojom strukturom bude što bliža prirodnim mikroelementima. Biopex mikrominerali, iza kojeg stoji više od 21 godina istraživanja, zadovoljavaju visoke nutritivne potrebe moderne stočarske proizvodnje za brzim rastom, maksimalnom reprodukcijom i zdravljem životinja. Alltechova linija organskih mikrominerala Bioplex® sastoji se od cinka, bakra, mangana i željeza. Alltech je trenutno vodeći svjetski proizvođač organskih minerala za stočarsku proizvodnju, s 5 vrhunska proizvodna postrojenja diljem svijeta.

Pages

background image