Птици

Решения за птицевъдството
 Alltech предлага природосъобразни хранителни решения с цел преодоляване предизвикателствата, пред които е изправено модерното птицевъдство. Това са висококачествени продукти и технологии, създадени въз основа на  модерните научни изследвания и предоствени на разположение на сектора.

Свине

Решения за свиневъдството
Решенията, които Alltech предлага за сектора представляват натурални хранителни продукти и технологии, разработени за справяне с предизвикателствата пред модерната свиневъдна индустрия, осигурявайки на клиентите конкурентно предимство на пазара.

Говеда

Решения за говедовъдството
Решенията, които Alltech предлага за сектора представляват натурални хранителни технологии, разработени за справяне с предизвикателствата, които влияят върху производството и ефективността на съвременното говедовъдство, и осугуряват  на клиентите ни конкурентно предимство на пазара. 

Коне

Alltech, основният спонсор на Alltech FEI World Equestrian Games TM 2014 in Normandy*, Ви представя гамата решения Лайффорс (LIFEFORCETM). Добавките за коне Лайффорс са водещи в серията продукти Equine Advantage на Alltech, разработени за всеки един тип коне – разплодни, спортно-развлекателни и състезателни. Комбинирайки в себе си топ технологиите на Alltech, Лайффорс е ключово средство в ежедневното поддържане на здравословното състояние на конете.

background image