Важни съвети за справяне с микотоксините при съхранение на фуражите за животни

Важни съвети за справяне с микотоксините при съхранение на фуражите за животни
2021-02-05

Микотоксините са честа заплаха в борбата за оптимално здраве и ефективност в животновъдството. Подценяването на риска им, в който и да е етап от производството, може да доведе до заболявания и големи финансови загуби.

Освен мерките, които се вземат за справяне с микотоксините преди прибиране на реколтата, производителите трябва да бъдат също толкова бдителни, когато става въпрос за риска от тях и след прибиране на самата реколта. Много видове се продуцират по време на съхранението на фуражите и представляват точно толкова голям проблем, колкото и тези възникващи на полето.

За да Ви помогне да идентифицирате, управлявате и намалите рисковете от въздействието на микотоксините при съхранението, Alltech предлага да изтеглите електронното ръководство с всичко, което трябва да знаете. Попълнете формуляра по-долу, за да получите копие от ръководството.

Европейско проучване за реколта 2020

Alltech анализира проби фуражи от цяла Европа, за да създаде детайлна картина на разпространението на микотоксините, представена в Проучването за реколта 2020 г.  Регистрирайки се за електронното ръководство за контрол на микотоксините в процеса на съхранение, Вие имате също достъп до пълния доклад от проучването и запис на уебинара, който Ви дава още по-детайлна информация за възможните рискове от въздействието на микотоксините.

Изтеглете електроннoто ръководство

Контакти

Олтек България ЕООД

Любен Каравелов 103

Стара Загора 6000

 

Тел./факс: 042 601 916

Продажби: 0886 450 777

Логистика: 0885 261 628

e-mail: Bulgaria@alltech.com

 

 

Свържете се с нас...

 

background image