За Alltech

Alltech е глобална компания в областта на здравето и храненето на животните, предоставяща научнообoсновани природни нутритивни решения за хранителната и фуражната индустрии. Основана от Д-р Пиърс Лайънс през 1980 г., с главен офис в Кентъки САЩ, Alltech има силно регионално присъствие в Северна Америка, Европа, Близкия Изток, Латинска Америка и Азиатско-Тихоокенския регион. Alltech търгува в 128 страни по целия свят, има 3500 служители и 43 стратегически разположени в глобален аспект производствени мощности. Alltech притежава и 3 биотехнологични центъра за научно-изследователска и образователна дейност, намиращи се в САЩ и Ирландия.

Европа:
• Европейски биотехнологичен център
• 5 производствени мощности
• 32 страни
• 679 служители

Alltech България – Стара Загора

Основната мисия на Alltech е подобряване здравето и продуктивността на животните чрез добавяне към фуражите на хранителна стойност по естествен начин,  посредством иновационното използване на технологиите свързани с ферментация на дрожди, ензими, алги водорасли и нутригеномиката. Нашата мисия се основава на ACE принципа:
• подобряване здравето  и продуктивността на
животните Animal по начин безопасен за тях,
• за потребителя Consumer,
• и за околната среда Environment.

Alltech е единствената частна компания сред десетте топ компании в света в областта на здравето на животните, и единствената която не е фармацевтична. Това е конкуретно предимство, позволяващо Alltech да се фокусира изцяло върху нуждите на потребителите, иновациите и поставените цели в дългосрочен план. Тази независимост и гъвкавост са в основата на непрекъснатия ръст на компанията.

 

Контакти

Олтек България ЕООД

Любен Каравелов 103

Стара Загора 6000

 

Тел./факс: 042 601 916

Продажби: 0886 450 777

Логистика: 0885 261 628

e-mail: Bulgaria@alltech.com

 

 

Свържете се с нас...

 

background image