Alltech е глобална компания в областта на здравето и храненето на животните, предоставяща научнообoсновани природни нутритивни решения за хранителната и фуражната индустрии. Основана от Д-р Пиърс Лайънс през 1980 г., с главен офис в Кентъки, САЩ, Alltech има силно регионално присъствие в Северна Америка, Европа, Близкия Изток, Латинска Америка и Азиатско-Тихоокенския регион. Alltech търгува в 128 страни по целия свят, има 3500 служители и 48 стратегически разположени в глобален аспект производствени мощности.

Прочетете още...

Бъдещето на дигиталните технологии в птицевъдството

Дигитални технологии, птицевъдство, Alltech

Ръстът на птицевъдството е безмилостен. В действителност, въпреки продължаващото предпочитание към свинското месо в Азия, се очаква световното потребление на пилешко месо да надхвърли потреблението на свинското месо до 2022 г. Понастоящем, консумацията на яйца продължава да расте, защото яйцата не са скъпи, те имат добър вкус и е лесно да се обработят и включат в други храни. Приемането им от почти всички култури и религии гарантира, че птицевъдството ще продължи да просперира.

Пренебрегнатите минерали в съвременните дажби за млечни крави

Значението на минералите в съвременните дажби за млечни крави

Нуждите от минерали в съвременните дажби за млечни крави

Повечето научни  изследвания са фокусирани върху нуждите на млечните крави от протеин и енергия, като минералите често се пренебрегват. Когато обаче не се отчита ролята на последните, могат да възникнат сериозни проблеми, в т.ч. и смущения, или взаимодействия с други компоненти във фуража и водата.

Видове минерали

Цинк:

Растеж от червата: Влиянието на микрофлората при прасетата

Влиянието на микрофлората при прасетата

Разнообразието на микрофлората при прасетата или тяхната микробна екосистема варира в различните отдели по протежението на гастроинтестиналния тракт, тъй като в някои от тях, където условията са по-неблагоприятни - микробното разнообразие намалява, за разлика от други, които благоприятстват микробния растеж.

Контакти

Олтек България ЕООД

Любен Каравелов 103

Стара Загора 6000

 

Тел./факс: 042 601 916

Продажби: 0886 450 777

Логистика: 0885 261 628

e-mail: Bulgaria@alltech.com

 

 

Свържете се с нас...

 

background image