Alltech is op zoek naar gemotiveerde medewerkers

2016-09-26

Wij zoeken vertegenwoordigers die hun klanten adviseren en begeleiden, bijdragen aan Alltech’s revolutie in de plantaardige en dierlijke productie en zo bijdragen aan een verbetering van de  winstgevendheid voor onze klanten. Dit alles op basis van onze innovatieve, technologische en duurzame ontwikkelingen voor veehouderij en akkerbouw.

Alltech is een wereldleider op het gebied van innovatieve en technologische oplossingen voor veeteelt en landbouw en het bieden van natuurlijke en effectieve oplossingen voor het verbeteren van de gezondheid en prestaties van dieren en planten. Alltech is actief in 128 landen en heeft 4700 medewerkers. Alltech.com/Belgium

Om ons on-farm melkveeteam verder uit te bouwen in de Benelux, is Alltech op zoek naar m/v met commerciële feeling en een agrarische achtergrond voor diverse regio’s in België en Nederland.

Je missie: Van melkveehouders trouwe klanten maken. Als expert in diergezondheid, efficiëntie en winstgevendheid genereer je enthousiasme voor de op maat gemaakte programma’s van Alltech die specifieke oplossingen voor je klant bieden. Je toewijding stelt je in staat verkopen te genereren en duurzame relaties op te bouwen met melkveehouders in je regio.

Profiel: Naast je liefde voor de agrarische sector, herken je jezelf in dit profiel:

  • Sterk commerciële instelling
  • Goede communicatieve eigenschappen en een klantvriendelijke houding
  • Overtuigingskracht
  • Pioniersgeest, gepassioneerd en dynamisch
  • Goede netwerker
  • Trots op je werk
  • Sterke teamspirit
  • Optimistisch en nieuwsgierig
  • Goede kennis van de Engelse taal is een vereiste

De sleutel tot succes: Alltech is een bedrijf dat geeft om haar klanten. Het is een snelgroeiend familiebedrijf bekend om zijn innovaties, technologiëen en de vaardigheden van de werknemers.

Carriere Ontwikkeling: Alltech is een bedrijf waarin je je potentieel snel kunt ontwikkelen.

Wij bieden verder: Een competitief verloningspakket, goede extralegale voorwaarden, een dynamisch bedrijf en een intensief en continu opleidingsprogramma zijn ons motiveringspakket.

Geïnteresseerd?: Stuur je CV en motivatiebrief naar dvandenberghe@alltech.com met referentie Vertegenwoordiger België /website

Contacteer ons

Alltech België BVBA

Klerkenstraat 92-94

B-8650 Klerken-Houthulst

Tel.

+32 (0) 51 622 920

E-mail

alltechbe@alltech.com

 

background image