Alltech neemt Keenan over

2016-04-26

De overname van voermengwagenfabrikant Keenan is hiermee de veertiende acquisitie van Alltech wereldwijd sinds 2011.

“Als een Ier, ben ik erg blij met deze overname en wil Keenan van harte welkom heten. Samen kunnen wij meer betekenen voor onze klanten met een nog breder scala aan technische oplossingen voor veehouders.”aldus Dr. Pearse Lyons, oprichter en eigenaar van Alltech. “Tussen Alltech’s wetenschapelijke kennis en Keenan’s machineproductie met techologische know-how hebben wij een winnende combinatie in huis. We kunnen daardoor meer bijdragen aan de efficiëntie op iedere veehouderij.”

Alltech en Keenan zien groeimogelijkheden die kunnen bestaan uit nutritionele technologieën en voederprogramma’s gericht op voereffeciëntie en de gezondheid van de veestapel, evenals geavanceerde rantsoen formuleringen.

“Deze nieuwe samenwerking met Keenan versterkt onze expertise on-farm”, aldus Alric Blake, CEO van Alltech. “Alltech is constant op zoek naar mogelijkheden om agrarische ondernemers beter te ondersteunen, in dierlijke of plantaardige productie.”

Het hoofdkantoor van Keenan blijft in het Ierse Borris. Inclusief de 300 werknemers van de voermengwagenfabrikant werken er nu wereldwijd ruim 5.000 mensen bij Alltech.

Contacteer ons

Alltech België BVBA

Klerkenstraat 92-94

B-8650 Klerken-Houthulst

Tel.

+32 (0) 51 622 920

E-mail

alltechbe@alltech.com

 

background image