ALLTECH FUSIE RIDLEY

2015-06-18

Alltech heeft op 18 juni 2015 aangekondigd dat het de overname van Ridley Inc ("Ridley") voltooid heeft.

"Alltech is toegewijd aan het leveren van grotere prestaties en waarden aan veehouders over de hele wereld door het verstrekken van de meest geavanceerde producten en oplossingen in de dierenvoeding", zei Dr. Pearse Lyons, oprichter en voorzitter van Alltech. "De overname Ridley verplaatst dit streven naar een nieuw niveau door de uitbreiding van de beschikbaarheid van onze toonaangevende diervoeding productaanbod en nadruk op onze toewijding om te investeren in R&D."
Ridley opereert nu als een afdeling binnen Alltech en het huidige bereik van Ridley-producten en oplossingen zal blijvend beschikbaar zijn via de bestaande distributiekanalen. In de nabije toekomst zullen klanten profiteren van een grotere verscheidenheid van oplossingen en diensten voor de voeding van hun dieren, gesteund door het meest recente wetenschappelijk onderzoek van Alltech.

Met de voltooiing van de overname is Alltech nu aanwezig in 128 landen met 77 productie faciliteiten en ongeveer 4.200 werknemers wereldwijd. Alltech heeft recent een record van succesvolle overnames en integraties, sinds 2011. Alltech richt zich op best-in-class bedrijven met vertrouwde technologie, talentvolle medewerkers en belangrijke naamsbekendheid.

Contacteer ons

Alltech België BVBA

Klerkenstraat 92-94

B-8650 Klerken-Houthulst

Tel.

+32 (0) 51 622 920

E-mail

alltechbe@alltech.com

 

background image