Alltech, ùw partner voor de toekomst

Alltech is een internationaal bedrijf in de diergezondheids- en voedingsindustrie en één van de top-tien diergezondheidsbedrijven van de wereld, dat zich richt op natuurlijke, wetenschappelijke oplossingen voor de grootste hedendaagse uitdagingen in de landbouw en voedingsindustrie.

Met meer dan 30 jaar onderzoek in diergezondheid en -voeding, ontwikkelen en produceren we innovatieve en natuurlijke voedingsingrediënten die de gezondheid en prestaties van dieren verbeteren.  Onze missies zijn de bedrijven van de veehouders efficiënter, winstgevender en duurzamer te maken. 

Sinds 1980 bevindt on hoofdkantoor zich in Lexington, Kentucky, US. Alltech is een biotechnologisch familial bedrijf, wereldleider in onderzoek en innovatie in dierenvoeding. 

Onze missie is natuurlijke, efficiënte en gezonde oplossingen te ontdekken en implementeren voor duurzame voeding van mensen, dieren en planten om zo de groeiende wereldbevolking te kunnen voeden.

Onze belofte is volgens het ACE-principe wat betekent we ontwikkelen van onze business, met als doel een positief effect  te hebben op de landbouw, consument en milieu.

Alltech oplossingen vloeien voort uit processen van fermentatie van gist, organische mineralen, enzymatische gisting, micro-algen en nutrigenomic onderzoek.

Alltech heeft meer dan 4200 werknemers actief in 128 landen werkzaam in kantoren en distributeurs, 3 biowetenschapcentra, en 77 productiesites, strategisch verspreid over de hele wereld.

Voor meer informatie over Alltech, kunt u een kijkje nemen op de website: Alltech Global Link https://www.alltech.com/home

Contacteer ons

Alltech België BVBA

Klerkenstraat 92-94

B-8650 Klerken-Houthulst

Tel.

+32 (0) 51 622 920

E-mail

alltechbe@alltech.com

 

background image