Coppens International otkrio proboj u inovacijama u ishrani vodenih organizama za 2017

2017-01-17

Uključivanje većeg broja Alltech rešenja za ishranu nudi uzbudljiv napredak na tržištu hrane za vodene organizme

[HELMOND, Holandija] – U Coppens International, kompaniji u okviru Alltech koja je vodeći provajder rešenja za ishranu vodenih organizama na međunarodnom nivou, su tokom 2016. godine bili veoma zauzeti. Otkad su se pridružili Alltechu, saradnja između istraživačkih timova kompanija je rezultirala  širokim asortimanom projekata. Ti projekti uključuju uvođenje većeg broja novih proizvoda od algi koji sadrže inovativne Alltech tehnologije, poput revolucionarne održive zamene za riblje ulje za ForPlusTM, za asortiman proizvoda za vodene organizme Coppens International.

Zajedno, dve kompanije su u asortiman za vodene organizme Coppens International dodale sledeće Alltech tehnologije za vodene organizme da bi kupcima obezbedile održivu alternativu za riblje ulje i neorganske minerale u tragovima, kao i funkcionalne dodatke kao podršku zdravlju riba:

  • ForPlusTM: zamena za riblje ulje poreklom od algi koja sadrži veoma visoke nivoe DHA omega-3 masnih kiselina
  • Bio-Mos®: povećava rast i prirast, a takođe poboljšava zdravlje creva i funkciju imuniteta
  • ActigenTM: zasnovan na zidovima ćelija kvasca, podržava imuni sistem i opšte zdravlje riba, a takođe i pospešuje rast

  • Bioplex®: optimizuje ukupno zdravlje, rast i performanse riba korišćenjem organski vezanih mikroelemenata poput cinka, bakra, mangana i gvožđawww.coppens.com.

    Coppens International izvozi kvalitetna hraniva za vodene organizme u preko 60 zemalja širom sveta. Posluje na tri lokacije, sa centralom u Helmondu, u Holandiji, proizvodnjom u Netetalu, u Nemačkoj i istraživanjem i razvojem u Valkensvardu, u Holandiji. Takođe, Coppens International poseduje sertifikate ISO 22.000, ISO 50.001 i Global GAP

 

Kontaktirajte nas

Alltech SRB d.o.o. Novi Sad

Adresa

Bulevar oslobođenja 36

21000 Novi Sad

Republika Srbija

Telefon

+381 63 566 811

E-mail

vcvetkovic@alltech.com

background image