Alltech Young Scientist program 2018.

2017-09-13

U toku su prijave za jedno od najvećih svetskih takmičenja u poljoprivrednim naukama univerzitetskog nivoa.

 

Program Alltech mladi naučnik nudi u potpunosti finansiran položaj nivoa doktorata za pobednika dodiplomskog nivoa i postdoktorski položaj za pobednika diplomca.

[LEKSINGTON, Kentaki] – Dok ulazi u svoju 13. godinu, program Alltech mladi naučnik (Alltech Young Scientist - AYS) se smatra jednim od najprestižnijih takmičenja u svetu za studente univerziteta. Program Alltech mladi naučnik je otkrio neke od najboljih i najbistrijih budućih istraživača sa univerziteta širom sveta, a sada je počelo prijavljivanje za naučnike u razvoju u oblasti poljoprivrednih nauka koji žele da učestvuju u konkursu za 2018. godinu.

Podnosioci prijava, dodiplomci i diplomci, će se prvo takmičiti u svojim domaćim regionima: Severnoj Americi, Latinskoj Americi, oblasti Azija-Pacifik ili Evropa/Afrika. Regionalni pobednici će biti pozvani da, uz sve plaćene troškove, prisustvuju  Nedelji otkrića Alltech mladi naučnik u Leksingtonu, Kentaki, gde će se takmičiti na svetskom takmičenju tokom ONE: Alltech Konferencije ideja (ONE18), koja će se održati od 20. do 23. maja 2018. godine. Nagrade uključuju u potpunosti plaćen položaj na nivou doktorata i 5.000 USD za svetskog pobednika dodiplomca i u potpunosti plaćen položaj na nivou postdoktorata i 10.000 USD za svetskog pobednika diplomca. 

 

„Doživotno učenje je ključna vrednost u Alltechu i mi kroz naš program Alltech mladi naučnik sa ponosom ulažemo u mlade naučnike, bistre umove,“ rekla je dr Aoife Lajons, Alltechov direktor za obrazovne inicijative i angažman. „On obezbeđuje globalnu pozornicu za studente da predstave svoja istraživanja i pruža im priliku da nastave svoje obrazovanje i pridruže se Alltechovom timu.“

 

U ovom trenutku je otvorena registracija za takmičenje za 2018. godinu, a završava se 31. oktobra 2017. Da bi učestvovali, studente mora nominovati profesor, a oni mogu podneti naučne radove na teme poput zdravlja i ishrane životinja, nauke o usevima, analitičkih metoda u poljoprivredi, bezbednosti i sledljivosti lanca ishrane, ljudskog zdravlja i ishrane i drugih sektora povezanih sa poljoprivrednim naukama. Radovi se mogu podneti onlajn do 31. decembra 2017., a regionalni pobednici će biti objavljeni u martu 2018. godine

 

Za više informacija i registraciju za program Alltech mladi naučnik, posetite AlltechYoungScientist.com, a ostanite u vezi preko Alltech Education Facebook stranice.

Kontaktirajte nas

Alltech SRB d.o.o. Novi Sad

Adresa

Bulevar oslobođenja 36

21000 Novi Sad

Republika Srbija

Telefon

+381 63 566 811

E-mail

vcvetkovic@alltech.com

background image