Alltech este lider mondial în sănătatea și nutriția animalelor și se situează între primele şapte ​companii din domeniul sănătății animalelor din lume, concentrându-se pe soluții științifice naturale la problemele de astăzi ale agriculturii și ale industriei alimentare. Având sediul în Lexington, Kentucky, Alltech are filiale și distribuitori în 128 de țări; 4 centre de cercetare și 43 de unități de producție amplasate strategic în întreaga lume.

"Descoperirile tehnologice și privitoare la mediu au revoluționat compania Alltech. Sperăm că factorii de decizie  ne vor ajuta să propulsăm și mai mult această transformare pentru a crea o nouă lume a sustenabilității pentru beneficiul tuturor." - Dr. Pearse Lyons

Seminarul tehnic “From Feed to Food”- De la furajare pana la lapte

2015-02-11 - 2015-02-12

Seminarul tehnic “From Feed to Food”- De la furajare pana la lapte

 

In acest an Alltech Romania isi propune sa continue seria seminarelor tehnice incepute in 2013 cu un nou eveniment care va dezvalui legaturi neasteptate intre elemente din ferma pe care poate le considerati independente.

 

Sfatul Specialistului

Fermierul întreabă: De ce producţia de lapte şi consumul de furaje variază fără să fi schimbat nimic în raţie?”

 

Dr. Cătălin Necula, Technical Sales Representative Alltech România, răspunde

 

Costurile cauzate de micotoxine şi soluţia oferită de laboratorul Alltech 37+ din SUA

Contaminarea furajelor cu micotoxine reprezintă o îngrijorare mondială. Analize recente au arătat ca 97.5% din probele de cereale testate la nivel global (testele au fost derulate în laboratorul Alltech din SUA în cadrul programului 37+  între lunile iunie- august 2014) conţin 2 sau mai multe micotoxine cu o medie de 6.7 micotoxine per probă. Micotoxinele cele mai des întâlnite sunt Trichothecenes Tip B, Acidul Fusaric şi Fumonisine şi sunt prezente în peste 71% de probe.

Contactaţi-ne

Alltech RomaniaAdresă 
Alltech Biotechnology România SRL
Str. Dr. Dimitrie Brândză nr. 18
sector 6, Bucureş​ti
România

​Email:

romania@alltech.com

Telefon 
021 319 9333
021 319 9339

Fax 
021 316 3137