Alltech este lider mondial în sănătatea și nutriția animalelor și se situează între primele şapte ​companii din domeniul sănătății animalelor din lume, concentrându-se pe soluții științifice naturale la problemele de astăzi ale agriculturii și ale industriei alimentare. Având sediul în Lexington, Kentucky, Alltech are filiale și distribuitori în 128 de țări; 4 centre de cercetare și 43 de unități de producție amplasate strategic în întreaga lume.

"Descoperirile tehnologice și privitoare la mediu au revoluționat compania Alltech. Sperăm că factorii de decizie  ne vor ajuta să propulsăm și mai mult această transformare pentru a crea o nouă lume a sustenabilității pentru beneficiul tuturor." - Dr. Pearse Lyons

Sfatul Specialistului

Fermierul întreabă: De ce producţia de lapte şi consumul de furaje variază fără să fi schimbat nimic în raţie?”

 

Dr. Cătălin Necula, Technical Sales Representative Alltech România, răspunde

 

Costurile cauzate de micotoxine şi soluţia oferită de laboratorul Alltech 37+ din SUA

Contaminarea furajelor cu micotoxine reprezintă o îngrijorare mondială. Analize recente au arătat ca 97.5% din probele de cereale testate la nivel global (testele au fost derulate în laboratorul Alltech din SUA în cadrul programului 37+  între lunile iunie- august 2014) conţin 2 sau mai multe micotoxine cu o medie de 6.7 micotoxine per probă. Micotoxinele cele mai des întâlnite sunt Trichothecenes Tip B, Acidul Fusaric şi Fumonisine şi sunt prezente în peste 71% de probe.

Totul despre sanatatea ugerului

Calitatea laptelui este unul dintre cele mai importante aspecte din industria laptelui în momentul de faţă din întreaga lume. Cel mai important rol în controlul mastitelor îl joacă managementul mulsului. Acest management nu include doar mulsul în sine, ci şi modul în care animalele sunt mutate din fermă în sala de muls, care este protocolul de muls şi nu în ultimul rând cum sunt amenajate zonele de odihnă.

Citeşte mai departe

Contactaţi-ne

Alltech RomaniaAdresă 
Alltech Biotechnology România SRL
Str. Dr. Dimitrie Brândză nr. 18
sector 6, Bucureş​ti
România

​Email:

romania@alltech.com

Telefon 
021 319 9333
021 319 9339

Fax 
021 316 3137