Alltech este lider mondial în sănătatea și nutriția animalelor și se situează între primele şapte ​companii din domeniul sănătății animalelor din lume, concentrându-se pe soluții științifice naturale la problemele de astăzi ale agriculturii și ale industriei alimentare. Având sediul în Lexington, Kentucky, Alltech are filiale și distribuitori în 128 de țări; 4 centre de cercetare și 31 de unități de producție amplasate strategic în întreaga lume.

"Descoperirile tehnologice și privitoare la mediu au revoluționat compania Alltech. Sperăm că factorii de decizie  ne vor ajuta să propulsăm și mai mult această transformare pentru a crea o nouă lume a sustenabilității pentru beneficiul tuturor." - Dr. Pearse Lyons

Cresterea si furajarea tineretului taurin partea 1

Spre deosebire de produşii de concepţie ai altor specii (inclusiv bebeluşul nou-născut) viţelul are o particularitate esenţială sub aspect imunologic: titrul de anticorpi la naştere este zero, adică în perioada vieţii intrauterine, transferul de anticorpi pe cale transplacentară de la mamă la făt este nul. În consecinţă, singura cale de apărare post-partum pentru viţel este imunitatea pasivă care are loc prin transferul de imunoglobuline prin intermediul colostrului. 

Cresterea si furajarea tineretului taurin partea 2

O însămânţare timpurie, sub 14-15 luni înseamnă că viaţa productivă a junincii va începe implicit mai devreme, în comparaţie cu variantele prin care se încearcă amânarea însămânţării “după ochi”, adică atunci când animalele ating, în viziunea noastră subiectivă, greutatea şi vârsta potrivită.

Citeste mai departe

 

Cerinte nutritionale proteice la vacile de lapte

Timp de decenii, vacile de lapte au fost apreciate în funcție de capacitatea lor de a transforma materiile prime fibroase și subprodusele vegetale în lapte de calitate. Din păcate, rumenul are o ineficiență genetică în a utiliza proteina din furaje. Conform cercetărilor efectuate de Normand St. -Pierre și Mike Van de Haar, eficiența rumenului în utilizarea proteinelor de natură vegetală este de 30%. Aceasta înseamnă că doar 30% din azotul cu care este hrănită vaca se va regăsi la nivelul țesuturilor sau în lapte. Restul este excretat prin urină și fecale.

Contactaţi-ne

Alltech RomaniaAdresă 
Alltech Biotechnology România SRL
Str. Dr. Dimitrie Brândză nr. 18
sector 6, Bucureş​ti
România

​Email:

romania@alltech.com

Telefon 
021 319 9333
021 319 9339

Fax 
021 316 3137