Alltech este lider mondial în sănătatea și nutriția animalelor și se situează între primele şapte ​companii din domeniul sănătății animalelor din lume, concentrându-se pe soluții științifice naturale la problemele de astăzi ale agriculturii și ale industriei alimentare. Având sediul în Lexington, Kentucky, Alltech are filiale și distribuitori în 128 de țări; 4 centre de cercetare și 31 de unități de producție amplasate strategic în întreaga lume.

"Descoperirile tehnologice și privitoare la mediu au revoluționat compania Alltech. Sperăm că factorii de decizie  ne vor ajuta să propulsăm și mai mult această transformare pentru a crea o nouă lume a sustenabilității pentru beneficiul tuturor." - Dr. Pearse Lyons

Nutritia junincilor pana la intarcare

Nutriţia junincilor până la înţărcare

​Ceea ce se întâmplă cu juninca în primele 60 de zile de la fătare, are cel mai mare impact asupra modului cum aceasta va intra în lactaţie. Administrarea corectă a colostrului influenţează foarte mult dezvoltarea ulterioară a junincii. Dezvoltarea optimă a viţelului după fătare pleacă de la un bun management al vacii înţărcate. Este esenţial ca viţelul să fi e fătat în condiţii optime de curăţenie, igienă şi într-un cadru liniştit şi lipsit de stres.

 

Impactul nutritiei asupra reproductiei

Impactul nutriţiei asupra reproducţiei

În ultimii ani, progresul prin genetică a influenţat dramatic producţia vacii de lapte. În ultimii 50 de ani, producţia de lapte a crescut de la 2.000l/ lactaţie până la 12-14.000l/
lactaţie. Acest lucru a provocat şi unele efecte negative în ceea ce priveşte performanţele reproductive precum şi asupra stării de sănătate a animalului.

Citeste mai departe

 

Premixurile vitamino-minerale

PREMIXURILE VITAMINO-MINERALE -de la surse la resurse-
Vacile de lapte au nevoie, datorită nivelelor ridicate ale producţiei de lapte, de suplimente vitaminice şi minerale, altele decât cele asigurate prin materiile prime furajere, care oricumnu se regăsesc printre sursele de hrană recunoscute genetic de rumegătoare, de exemplu porumbul, şroturile, grâul, borhotul de bere.

 

 Citeste mai departe

Contactaţi-ne

Alltech RomaniaAdresă 
Alltech Biotechnology România SRL
Str. Dr. Dimitrie Brândză nr. 18
sector 6, Bucureş​ti
România

​Email:

romania@alltech.com

Telefon 
021 319 9333
021 319 9339

Fax 
021 316 3137