Alltech este lider mondial în sănătatea și nutriția animalelor și se situează între primele şapte ​companii din domeniul sănătății animalelor din lume, concentrându-se pe soluții științifice naturale la problemele de astăzi ale agriculturii și ale industriei alimentare. Având sediul în Lexington, Kentucky, Alltech are filiale și distribuitori în 128 de țări; 4 centre de cercetare și 43 de unități de producție amplasate strategic în întreaga lume.

"Descoperirile tehnologice și privitoare la mediu au revoluționat compania Alltech. Sperăm că factorii de decizie  ne vor ajuta să propulsăm și mai mult această transformare pentru a crea o nouă lume a sustenabilității pentru beneficiul tuturor." - Dr. Pearse Lyons

Sel-Plex - sursa de seleniu organic

Sel-Plex este forma organica de drojdie cu seleniu proprietate Alltech produs pentru a fi mai bine adsorbit, depozitat si folosit de organism decat seleniul anorganic. Seleniul joaca un rol important in metabolism, in cresterea si dezvoltarea normala, sprijinirea eforturilor reproductive, neutralizarea radicalilor liberi si sustinerea mecanismului de aparare a organismului animal in fata infectiilor. Sustinut de peste 18 ani de cercetare, Sel-Plex este si forma de seleniu organic cu cea mai puternica sustinere stiintifica, aprobat de FDA si UE.

Mycosorb A+

Mycosorb A+ reprezinta urmatoarea generatie de adsorbanti de micotoxine oferind capacitati superioare de adsorbtie, avand un profil de adsorbtie mai larg si o eficienta sporita.

Tehnologia unica pe care este bazat Mycosorb A+ face din acest produs cel mai avansat adsorbant de micotoxine de pe piata.

Bio-Mos

Bio-Mos este derivat dintr-o tulpina specifica de drojdie si imbunatateste performanta animalelor. Sanatatea si integritatea gastrointestinala (GI) sunt esentiale pentru performanta animalelor si Bio-Mos 'hraneste tractusul GI', astfel jucand o rol esential in nutritie si productie. 

Pentru utilizarea la: Vaci de lapte, taurine la ingrasat, suine, pasari, cabaline, animale de companie, iepuri, acvacultura. 

Contactaţi-ne

Alltech RomaniaAdresă 
Alltech Biotechnology România SRL
Str. Dr. Dimitrie Brândză nr. 18
sector 6, Bucureş​ti
România

​Email:

romania@alltech.com

Telefon 
021 319 9333
021 319 9339

Fax 
021 316 3137

background image