Alltech este lider mondial în sănătatea și nutriția animalelor și se situează între primele şapte ​companii din domeniul sănătății animalelor din lume, concentrându-se pe soluții științifice naturale la problemele de astăzi ale agriculturii și ale industriei alimentare. Având sediul în Lexington, Kentucky, Alltech are filiale și distribuitori în 128 de țări; 4 centre de cercetare și 43 de unități de producție amplasate strategic în întreaga lume.

"Descoperirile tehnologice și privitoare la mediu au revoluționat compania Alltech. Sperăm că factorii de decizie  ne vor ajuta să propulsăm și mai mult această transformare pentru a crea o nouă lume a sustenabilității pentru beneficiul tuturor." - Dr. Pearse Lyons

INDAGRA 2015

2015-10-28 - 2015-11-01

In perioada 28 Octombrie 2015- 1 Noiembrie 2015 Alltech Romania va participa la INDAGRA 2015. Evenimentul se desfasoara ca in fiecare an in cadrul Romexpo.

Va invitam pe aceasta cale sa ne vizitati la standul nostru  de prezendare din pavilionul C2.

In masura in care doriti sa stabiliti o intalnire cu reprezentantii Alltech Romania, avem rugamintea sa accesati urmatorul link – solicita o intalnire.

Cresterea eficienta a suinelor si micotoxinele

Cresterea eficienta a suinelor si micotoxinele

Progresele obţinute în practicile de management, care includ utilizarea de programe îmbunătăţite de genetică şi vaccinare, au propulsat performanţa la suine la un nivel record de eficienţă. Cu toate acestea, există un obstacol în calea obţinerii unei performanţe optime la suine: nutreţul contaminat cu micotoxine.

 

Citeste mai departe

Enzimele: instrumente pentru reducerea costului nutreturilor

Enzimele: instrumente pentru reducerea costului nutreturilor

In climatul agricol de astazi, cand profiturile se diminueaza continuu, crescatorii de animale, mai ales cei care cresc pasari, se afla sub o presiune crescanda in vederea maximizarii performantei animale. Una dintre modalitatile cele mai eficiente pentru ca producatorii sa ramana profitabili este reducerea costurilor ingredientelor. In acest sens, ei pot aduce imbunatatiri substantiale reformuland retetele in asa fel incat sa introduca enzime. 

 

Contactaţi-ne

Alltech RomaniaAdresă 
Alltech Biotechnology România SRL
Str. Dr. Dimitrie Brândză nr. 18
sector 6, Bucureş​ti
România

​Email:

romania@alltech.com

Telefon 
021 319 9333
021 319 9339

Fax 
021 316 3137

background image