Sertéstermelési megoldások

Az Alltech által kidolgozott megoldások versenyelőnyt biztosítanak vevőink számára úgy, hogy segítenek kezelni a modern sertéstenyésztés sikerességét és az annak jövedelmezőségét veszélyeztető kihívásokat.

Sertéstermelési kihívások:

Telepi menedzsment/ Pig ASSIST (lépjen velünk kapcsolatba)
Bélegészségügy/ ACTIGEN, BIO-MOS
Választás előtti elhullás/ ACTIGEN, BIO-MOS, BIOPLEX, SEL-PLEX, MYCOSORB A+
Kocák termelékenysége/ ACTIGEN, BIOPLEX, SEL-PLEX, MYCOSORB A+
Húsminőség/ BIOPLEX, SEL-PLEX
Környezeti kihatás/ BIOPLEX
Takarmányköltségek és takarmányhatékonyság/ ACTIGEN, SEL-PLEX
A sertések immunitása/ ACTIGEN, BIOPLEX, BIO-MOS, SEL-PLEX, MYCOSORB A+

Az Alltech sertés menedzsment programjai:

Bélegészségügyi Menedzsment program — Az emésztőrendszer egészségének biztosítása nélkülözhetetlen a nyereséges sertéshús termelés megalapozásához. Az egészséges állatok többet esznek, jobban gyarapodnak és a takarmányfelhasználás is jobb lesz, ami biztosítja a maximális teljesítmény elérését. Az Alltech Bélegészségügyi Menedzsment programja az állatok teljesítményének támogatására összpontosít a hasznos bélbaktériumok szaporodásának és a védekező rendszerek megszilárdításának elősegítésével, valamint a gyarapodás és a hatékonyság maximalizálásával.

Mikotoxin Menedzsment program — Az Ön állatai Önre tartoznak. A megvédésük viszont a mi dolgunk. Az állatok egészségének megőrzése a takarmányminőséggel kezdődik. A penészgombák által termelt mikotoxinok sokféle módon rontják az állatok teljesítményét és csökkentik a termelés jövedelmezőségét. A mikotoxinok elleni hatásos védekezés alapja a probléma egészének a kezelése. Az Alltech Mikotoxin Menedzsment programja a gazdaságtól a takarmánykeverő üzemig és a kockázatbecsléstől a megfelelő takarmánykezelési módszerekig terjedő lánc teljes egészében segít biztosítani az állatok jó egészségét, a takarmány megfelelő minőségét és az élelmiszer-ellátás biztonságát.

Ásványi Anyag Menedzsment program — Az Ásványi Anyag Menedzsment program olyan szerves kötésű ásványi anyagokat biztosít, amelyek könnyen felszívódnak, jól raktározódnak és hatékonyan hasznosulnak az állatok szervezetében, így képesek kielégíteni a modern haszonállatok gyors tömeggyarapodáshoz, maximális szaporodási teljesítményhez és optimális egészséghez szükséges nagyobb tápanyagigényét.

Takarmányhatékonyság — A Takarmányhatékonyság program takarmányozási kérdések – emészthetőség, a takarmányozás rugalmassága takarmányköltségek és általános teljesítmény – megfelelő kezelésével támogatja az állatokat abban, hogy teljes életciklusuk során optimális egészségi állapotban legyenek. Mivel a gazdák számára a legjelentősebb költségtételt a takarmány jelenti, amely a termelési költségek akár 70 százalékát is kiteheti, nagyon fontos biztosítani, hogy a takarmány minden egyes falatja hatékonyan megemésztődjön. Az Alltech Takarmányhatékonyság programja abban segít a gazdáknak, hogy az állományukkal etetett takarmánnyal következetesen jó teljesítményt érjenek el. A program olyan technológiákat alkalmaz, melyek az állat saját emésztőrendszerével együttműködve stabilizálják a bendő pH-ját, maximalizálják a tápanyagok hasznosulását és csökkentik a takarmány összköltségét.

Az Alltech Pig ASSIST programja lehetővé teszi az Ön számára, hogy állományának teljesítményét a kitűzött célokhoz mérje, és meghatározza az elvégzett javításokból származó pénzügyi előnyöket. A program elemzi a sertéstermelés minden összetevőjét, többek között a takarmányozást és a takarmánykezelési technológiát, majd javaslatokat fogalmaz meg azokra a területek vonatkozóan, ahol javítani lehet az egészségügyi, termelékenységi és hatékonysági színvonalon. Állománya ingyenes Pig ASSIST átvilágítását kérje tőlünk a itokaji@alltech.com e-mail címen.

Ha további információkra van szüksége azzal kapcsolatban, hogy az Alltech által kínált megoldások hogyan segíthetnek növelni sertés gazdaságának hatékonyságát, kérjük, keresse területi képviselőinket!

Kapcsolat

 

Alltech Hungary Kft.

Cím: 1186 Budapest, Besence utca 5.

Telefon: 06 1 433 1460

Fax: 06 1 433 1461

E-mail: hungary@alltech.com

Facebook: AlltechHungary

 

 

background image