Növénytermesztés-tudomány

Az Alltech® Crop Science programja természetes megoldásokat nyújt a gazdák előtt világszerte felmerülő növénytermesztési (szántóföldi és kertészeti) kihívások kezelésére.

Növénytermesztés-tudományi kihívások:

Talaj/ SOIL-SET AID

Teljesítmény/ IMPRO-GRAIN és IMPRO-SET

 

A talaj „életre keltése”

A növénytermesztést sok tényező befolyásolja, de az egészséges talajmikroflóra (agribióma) alapvető fontosságú ahhoz, hogy a növények teljes mértékben ki tudják használni genetikai potenciáljukat. Az Alltech talajjavítási megoldásai – melyek a specifikus baktérium-anyagcseretermékekre és enzimatikus hatású vegyületekre irányuló élvonalbeli kutatások eredményei – segítenek a növényeknek „szilárdan megvetni a lábukat”. Mivel a kémiai növényvédő szerek kiterjedt használata egyre kedvezőtlenebb hatást fejt ki a talaj egészségére és a tápanyagok hasznosíthatóságára, rendkívül fontos olyan új, természetes megoldásokat alkalmazni, melyek alkalmasak a talaj „újraélesztésére” és tápanyagainak visszapótlására. Globális termékportfoliónkban talajaktivátorok, mikrobiális oltóanyagok és műtrágyák egyaránt szerepelnek. Az egészséges talaj nélkülözhetetlen a növények jó egészségi állapotához, és ezek a biodiszkrecionális technológiák támogatják a terménymaradványok lebontását, a tápanyagok hasznosíthatóságát és a gyökérnövekedést fokozó hasznos talajmikrobák szaporodását.

A hozamok növelése, a szín és a terményminőség javítása

A folyamatosan változó, bizonytalan környezeti körülmények között óriási előnyt jelenthet, ha a növényeket pont a megfelelő időben egy növénykatalizátorral látjuk el. Az Alltech teljesítményjavító terméksora, melyet a növények erőteljes fejlődésének támogatása és a termelési potenciál növelése céljából fejlesztettek ki, növényaktivátorokat és műtrágyákat foglal magában a világ különböző régióiban. Ezek az egyedülálló technológiák a növényanyagcsere tanulmányozása terén tett kutatási előrelépések eredményei, és rendeltetésük, hogy akadálytalanná tegyék a növények természetes folyamatait és pontos mikrotápanyag-ellátást biztosítsanak a számukra.

Ennek eredményeképpen a növények egészségesebbé válnak, ellenállóbbak lesznek a környezeti stresszhatásokkal szemben, emellett javulnak az általános minőségi paramétereik is, például a cukortartalom (BRIX), a méret és a szín, ami növeli az értékesíthető hozamot.

 

Ha további információkra van szüksége azzal kapcsolatban, hogy az Alltech által kínált megoldások hogyan segíthetnek Önnek, kérjük, keresse területi képviselőinket.

 

Kapcsolat

 

Alltech Hungary Kft.

Cím: 1186 Budapest, Besence utca 5.

Telefon: 06 1 433 1460

Fax: 06 1 433 1461

E-mail: hungary@alltech.com

Facebook: AlltechHungary

 

 

background image