Baromfitermelési megoldások

Az Alltech által kifejlesztett megoldások versenyelőnyt biztosítanak vevőink számára a modern baromfitermelést és annak nyereségességét befolyásoló kihívások kezeléséhez adaptált takarmányozási technológiák révén.

Baromfitermelési kihívások:

Emészthetőség/ ACTIGEN, BIO-MOS
Termékenység és keltethetőség/ SEL-PLEX, MYCOSORB A+
Tojásminőség/ SEL-PLEX, BIO-PLEX
Húsminőség/ SEL-PLEX BIOPLEX
Bélegészség/ ACTIGEN, BIO-MOS
 

Az Alltech baromfitermelési menedzsment programjai:

Bélegészségügyi Menedzsment program — Az emésztőrendszer egészségének biztosítása nélkülözhetetlen a baromfi hústermelés és tojás előállítás hatékonysága, biztonságossága és nyereségessége megalapozásához. Az egészséges állatok többet esznek és hatékonyabban termelnek, ami biztosítja a maximális teljesítmény elérését. Az Alltech Bélegészségügyi Menedzsment programja az állatok teljesítményének támogatására összpontosít a hasznos bélbaktériumok szaporodásának és a védekező rendszerek megszilárdításának elősegítésével, valamint a gyarapodás és a hatékonyság maximalizálásával.

Mikotoxin Menedzsment program — Ön gondoskodik az állatairól. Mi pedig megvédjük őket. Az állatok egészségének megőrzése a takarmányminőséggel kezdődik. A penészgombák által termelt mikotoxinok sokféle módon rontják az állatok teljesítményét és csökkentik a termelés jövedelmezőségét. A mikotoxinok elleni hatásos védekezés alapja a probléma egészének a kezelése. Az Alltech Mikotoxin Menedzsment programja a gazdaságtól a takarmánykeverő üzemig és a kockázatbecsléstől a megfelelő takarmánykezelési módszerekig terjedő lánc teljes egészében segít biztosítani az állatok jó egészségét, a takarmány megfelelő minőségét és az élelmiszer-ellátás biztonságát.

Ásványi Anyag Menedzsment program — Az Ásványi Anyag Menedzsment rogram olyan szerves kötésű ásványi anyagokat biztosít, amelyek könnyen felszívódnak, jól raktározódnak és hatékonyan hasznosulnak az állatok szervezetében, így képesek kielégíteni a modern haszonállatok gyors tömeggyarapodáshoz, maximális szaporodási teljesítményhez és optimális egészséghez szükséges nagyobb tápanyagigényét.

Takarmányhatékonyság — A Takarmányhatékonyság program takarmányozási kérdések – emészthetőség, a takarmányozás rugalmassága, a takarmányköltségek és általános teljesítmény – megfelelő kezelésével támogatja az állatokat abban, hogy teljes életciklusuk során optimális egészségi állapotban legyenek. Mivel a gazdák számára a legjelentősebb költségtételt a takarmány jelenti, amely a termelési költségek akár 70 százalékát is kiteheti, nagyon fontos biztosítani, hogy a takarmány minden egyes falatja hatékonyan megemésztődjön. Az Alltech Takarmányhatékonyság programja abban segít a gazdáknak, hogy az állományukkal etetett takarmánnyal következetesen jó teljesítményt érjenek el. A program olyan technológiákat alkalmaz, melyek az állat saját emésztőrendszerével együttműködve stabilizálják az emésztő rendszer pH-ját, maximalizálják a tápanyagok hasznosulását és csökkentik a takarmány összköltségét.

Ha további információkra van szüksége azzal kapcsolatban, hogy az Alltech által kínált megoldások hogyan segíthetnek növelni baromfi gazdasága hatékonyságát, kérjük, keresse területi képviselőinket!

Kapcsolat

 

Alltech Hungary Kft.

Cím: 1186 Budapest, Besence utca 5.

Telefon: 06 1 433 1460

Fax: 06 1 433 1461

E-mail: hungary@alltech.com

Facebook: AlltechHungary

 

 

background image