Tejtermelési megoldások

Az Alltech által a tejtermelési ágazat számára kifejlesztett megoldások versenyelőnyt biztosítanak vevőink számára a modern tejtermelést és annak nyereségességét befolyásoló kihívások kezeléséhez adaptált takarmányozási technológiák révén.

Sertéstermelési megoldások

Az Alltech által kidolgozott megoldások versenyelőnyt biztosítanak vevőink számára úgy, hogy segítenek kezelni a modern sertéstenyésztés sikerességét és az annak jövedelmezőségét veszélyeztető kihívásokat.

Baromfitermelési megoldások

Az Alltech által kifejlesztett megoldások versenyelőnyt biztosítanak vevőink számára a modern baromfitermelést és annak nyereségességét befolyásoló kihívások kezeléséhez adaptált takarmányozási technológiák révén.

Marhahús-termelési megoldások

Az Alltech által a húsmarha ágazat számára kifejlesztett megoldások versenyelőnyt biztosítanak vevőink számára a modern marhahústermelést és annak nyereségességét befolyásoló kihívások kezeléséhez adaptált takarmányozási technológiák révén.

Növénytermesztés-tudomány

Az Alltech® Crop Science programja természetes megoldásokat nyújt a gazdák előtt világszerte felmerülő növénytermesztési (szántóföldi és kertészeti) kihívások kezelésére.

 

Pages

background image