Mycotoxin Management

Alltechs Mycotoxin Management tager udgangspunkt i tre elementer;

Alltech MIKO

Alltech 37+ 

MYCOSORB A+.

Hver især er de udviklet til at minimere mykotoksinrisici af foder. strøelse m.m. under lagring, blanding samt ved tildeling hos dyr, med det mål at bevare sunde og højtydende dyr.

Alltech MIKO består af en gennemgang fra foderlade til foderbord eller krybbe. Alltech konsulenter har baggrunden og analyseværktøjerne til at gennemgå gården, bl.a. med et infrarødt kamera.

Alltech's 37+ test analyserer for mykotoksiner i korn og foder, som kan give dyrene sundhedsmæssige og resultmæssige udfordringer, alt efter hvilke mykotoksiner der er tale om. Alle tests bliver lavet på The Analytical Services Laboratory of Alltech, Inc., som er ISO-certificeret (ISO/IEC 17025:2005). Efter analysen modtager landmanden den egentlige analyse, sammen med en anbefaling ud fra analyseresultaterne.   

Alltech har udviklet MYCOSORB A+, Europas nr. 1 autoriserede mykotoksinbinder. MYCOSORB A+ reducerer mykotoksinabsorberinger ved at neutralisere de ødelæggende effekter fra mykotoksiner, som kan skade dyrenes sundhed og resultater.

Vi skelner mellem markskader og lagerskader når det handler om mykotoksiner. Sammenholdt med en vurdering eller analyse af mykotoksinerne, råder vi til hvordan den enkelte situation bedst bør gribes an for at minimere skaderne på dyrene.  

Læs også mere på www.knowmycotoxins.com

Tilmeld dig mykotoksin nyhedsbrevet her

37+ mykotoksin analyse

Vil du have testet dit korn eller foder for mykotoksiner, så send os en email, og vi sender en testkasse eller vådfoderbeholder, efter dit behov. Læs mere om 37+ analysen HER.

Tilmeld dig nyhedsbrevet ”Mykotoksin Update – Danmark” HER

 

Følg os på Facebook:

AlltechDenmark

KEENAN Danmark

 

Kontakt information

Adresse
Skomagervej 5b
7100 Vejle
Danmark

Telefon:
+45 75 85 75 93

Email:
denmark@alltech.com

 

 

 

background image