Gut Health Management

Fodring for at bevare en sund mave/tarm sundhed og styrkelse af mikrobe aktiviteten vil resultere i et øget foderoptag og forbedret fodereffektivitet både hos grise og kalve. Alltechs Gut Health Management program fokuserer på at understøtte dyrets ydelse ved at fremme de gode bakterier, opbygge et naturligt forsvar og maksimere væksten for dyret.

BIO-MOS® og ACTIGEN® er naturlige løsninger der understøtter mave/tarmsundheden hos grise og vommen hos køer og kalve. Produkterne forbedrer fodereffektiviteten og bidrager til en god udvikling af dyrets immunitet.

BIO-MOS® er et gærprodukt, som fremmmer de gode bakterier og styrker immunforsvaret, og dermed bidrager til en øget vækst.

ACTIGEN® er en sikker og sporbar teknologi der er udviklet gennem nutrigenomics. ACTIGEN® er en investering i foderet med det udgangspunkt at fremme de gode bakterier i tarmene og udnytte de essentielle næringstoffer for dyret.

I kombination med hinanden udgør produkterne en vigtig løsning gennem Alltechs Gut Health Management, som er et essentielt skridt i retningen mod en sund besætning og gode resultater til følge.

 

37+ mykotoksin analyse

Vil du have testet dit korn eller foder for mykotoksiner, så send os en email, og vi sender en testkasse eller vådfoderbeholder, efter dit behov. Læs mere om 37+ analysen HER.

Tilmeld dig nyhedsbrevet ”Mykotoksin Update – Danmark” HER

 

Følg os på Facebook:

AlltechDenmark

KEENAN Danmark

 

Kontakt information

Adresse
Skomagervej 5b
7100 Vejle
Danmark

Telefon:
+45 75 85 75 93

Email:
denmark@alltech.com

 

 

 

background image