Grise

Alltechs løsninger giver svineproducenter konkurrencemæssige fordele gennem ernæringsmæssige teknologier, som er skræddersyede til at løse udfordringer der påvirker den moderne svineproduktion og rentabilitet.

 

Udfordringer  og løsninger i svineproduktionen:

Mave/tarm sundhed - ACTIGEN / BIO-MOS / NUPRO
Smågrisedødelighed - ACTIGEN / BIO-MOS / NUPRO/ BIOPLEX / SEL-PLEX / MYCOSORB A+
Reproduktion - BIOPLEX / SEL-PLEX / ACTIGEN / MYCOSORB A+
Kødprocent - BIOPLEX / SEL-PLEX
Miljø - DE-ODORASE / BIOPLEX
Foderomkostninger og effektivitet - SYNERGEN/ ACTIGEN / SEL-PLEX
ImmunforsvarACTIGEN / BIO-MOS / NUPRO/ BIOPLEX / SEL-PLEX / MYCOSORB A+

 

Alltechs Management løsninger til svineproduktionen:

Gut Health Management — er essentielt i opbygningen af et godt fundament for produktionsresultaterne og de økonomiske resultater i svineproduktionen. Sunde dyr æder og producerer mere effektivt, hvilket sikrer at de yder til deres højeste potentiale. Alltech Gut Health Management fokuserer på at støtte dyrenes resultater ved at fremme gode bakterier, bygge immunforsvar og maksimere tilvæksten og effektiviteten.

 

Mycotoxin Management — Din besætning er din virksomhed. At beskytte den er vores. Beskyttelsen af sundhed i din besætning starter med kvaliteten af dit foder. Mykotoksiner påvirker dyrenes sundhed og produktionsøkonomiske resultater på flere måder. Effektiv mykotoksin management handler om at se helheden i udfordringen. Fra gård til foder, og fra risikovurdering til fodermanagement bidrager Alltech Mycotoxin Management med at sikre sundheden af din besætning, kvaliteten af dit foder og sikkerheden af vores fødevarer.

Alltech 37+ mykotoksin analysen er en del af Mycotoxin Management programmet.

 

Mineral Management — garanterer organiske mineraler der er let optagelige, lagret og nemme at udnytte for dyret, hvilket betyder at de opfylder de høje krav til næring i den moderne mælkeproduktion, for at sikre en gode produktionsresultater, reproduktionsresultater samtidig med at sundheden i besætningen fastholdes på et højt niveau.

 

Feed Efficiency — støtter din besætning i at opnå den mest optimale sundhed gennem hele livscyklussen, ved at fokusere på næringsværdi, herunder fordøjelighed, fodringsfleksibilitet, foderomkostninger og de overordnede resultater. Idet foderomkostninger repræsenterer den største produktionsmæssige omkotning for landmænd på op til 70 % af de samlede omkostninger, er det derfor vigtigt at sikre sig at hver eneste bid er fordøjet mest effektivt. Alltech Feed Efficiency hjælper landmænd med at opnå en konstant ydelse i den enkelte besætnings fodring. Alltech Feed Efficiency anvender teknologier som arbejder i synergier med dyrets eget fordøjelsessystem for på den måde at stabilisere maven, maksimere næringsstoffrigivelsen og reducere de overordnede omkostninger til foder.

 

Protein Management — forsyner en konsekvent og højkvalitetsproteinkilde til dine dyr, hvilket giver dem den protein og energi som de behøver for at kunne producere mest optimalt – specielt i situationer hvor miljøet eller produktionen er stresset, og som ofte betyder en nedgang i foderindtag. Ved at sætte den samme næring ind i en mindre løsning, sikrer det at din besætning får hvad den skal have hver enkelt dag.  Alltech Protein Management optimerer den sammensætning af produkter og løsninger som passer bedst til din besætning, og får dermed foderet til at gøre en større del af arbejdet, så dine dyr slipper for at skulle gøre det.

 

For mere information om hvordan Alltechs løsninger kan bidrage i din produktion, kontakt venligst denmark@alltech.com eller en af vores KONSULENTER

 

37+ mykotoksin analyse

Vil du have testet dit korn eller foder for mykotoksiner, så send os en email, og vi sender en testkasse eller vådfoderbeholder, efter dit behov. Læs mere om 37+ analysen HER.

Tilmeld dig nyhedsbrevet ”Mykotoksin Update – Danmark” HER

 

Følg os på Facebook:

AlltechDenmark

KEENAN Danmark

 

Kontakt information

Adresse
Skomagervej 5b
7100 Vejle
Danmark

Telefon:
+45 75 85 75 93

Email:
denmark@alltech.com

 

 

 

background image