Crop Science

Crop Science

Alltech Crop Science er baseret på naturlige løsninger til landbruget og gartneriers globale udfordringer.

 

Udfordringer og løsninger i afgrøder:

Såbedet - SOIL-SET AID
Planten - IMPRO GRAIN

 

Nyt liv i jordbunden

Mange faktorer påvirker planteavlen, men en sund mikroflora i jorden er grundlæggende for at den enkelte plante når sit højeste genetiske potentiale.

Alltechs løsninger til såbedet – er et resultatet af avanceret forskning i specifikke metaboliske bakterier og enzymforbindelser – hjælper planterne til at etablere et stærkt fodfæste.

Med overdreven kemisk anvendelse, under en stigende vejafgift på jordsundhed og næringsstoffer tilgængelighed, er det altafgørende at omfavne nye naturlige løsninger, puste nyt liv og genopbygge jord.  

Det globale sortiment omfatter jordaktivatorer, mikrobielle inokulanter og gødning. Jordsundhed er afgørende for plantesundheden og disse forskningsmæssige teknologier fremmer udviklingen af gavnlige jordmikrober, der assisterer i nedbrydelsen af planterester, øger tilgængeligheden af næringsstoffer, samt øger væksten af rødder.

 

Øgning af udbytter; forbedring af såbed/jordsundheden og plantekvalitet

Midt i skiftende miljømæssige usikkerheder, kan en vækstkatalysator til dine afgrøder gøre en afgørende forskel – hvis det gives på det rette tidspunkt.

Med udgangspunkt i at skabe robust planteudvikling og at øge produktionsudbyttet, omfatter Alltech produktsortiment planteaktivatorer og gødning til landbruget og gartnerier over hele verden.

Disse unikke teknologier er resultatet af omfattende forskning i planters metabolisme og de er designet til at effektivisere naturlige planteprocesser og sørge for at mikronæringsstoffer er tilgængelige.

Som resultat heraf bliver planterne sundere, bedre i stand til at modstå miljøbelastninger som fx tørke, og giver samlet set forbedrede kvalitetsparametre, såsom sukkerarter (Brix), størrelse, farve og øgede udbytter.

 

For mere information om hvordan Alltechs løsninger kan bidrage i din produktion, kontakt venligst denmark@alltech.com eller en af vores KONSULENTER

 

 

 

 

37+ mykotoksin analyse

Vil du have testet dit korn eller foder for mykotoksiner, så send os en email, og vi sender en testkasse eller vådfoderbeholder, efter dit behov. Læs mere om 37+ analysen HER.

Tilmeld dig nyhedsbrevet ”Mykotoksin Update – Danmark” HER

 

Følg os på Facebook:

AlltechDenmark

KEENAN Danmark

 

Kontakt information

Adresse
Skomagervej 5b
7100 Vejle
Danmark

Telefon:
+45 75 85 75 93

Email:
denmark@alltech.com

 

 

 

background image