Grise

Alltechs løsninger giver svineproducenter konkurrencemæssige fordele gennem ernæringsmæssige teknologier, som er skræddersyede til at løse udfordringer der påvirker den moderne svineproduktion og rentabilitet.

 

Malkekvæg

Alltechs løsninger for malkekøer giver vores kunder konkurrencemæssige fordele gennem ernæringsmæssige teknologier som er skræddersyede til at løse udfordringer i den moderne mælkeproduktion og bidrage til de økonomiske positive resultater.

Crop Science

Crop Science

Alltech Crop Science tager udgangspunkt i de enkelte plantestadier. Planteproduktet Impro-Grain og jordforbedringsproduktet Soil-Set har fokus på en bedre jordsundhed og medvirker til en bedre kvalitet og et højere udbytte i planteavlen. Læs om hvordan du giver nyt liv til jordbunden og øger dit udbytte.

Fjerkræ

Fjerkræ

Alltechs løsninger giver fjerkræproducenter konkurrencemæssige fordele gennem ernæringsmæssige teknologier som er skræddersyede til at løse udfordringer der påvirker den moderne fjerkræproduktion og rentabilitet.

Godkendt til økologisk landbrug

Alltech udvikler naturlige næringsstoffer og produkter baseret på gær. Mykotoksinbinder, organisk selen og hjælp til at fremme tarmsundheden, er blandt de Alltech produkter der er godkendt til brug i økologiske besætninger.

Pages

background image