FarmFeed 2. udgave er kommet!

Få nyheder og updates fra Alltechs Mycotoxin Management team i denne 2. udgave af FarmFeed

Alltech Idea Lab -et univers for innovative tanker

Få input indenfor landbrugsindustrien fra dette års ONE

Du har måske hørt om ONE Alltechs Idea Conference '17? Eller også så fulgte du tæt med, men fik ikke hørt alle input fra listen af eksterne og interne talere ved dette års konference. Tilmeld dig Alltech Idea Lab og få adgang til al input fra dette års konference i Kentucky, USA

Alltech EU Ruminant Career Development Program

EU Ruminant CDP 2016/17

Alltech investerer i fremtiden ved at tilbyde et graduate program til personer med agararøkonom-, bachelor- eller kandidatuddannelser inden for dyr-, husdyrernæring- eller veterinæruddannelser. Ansøgningsfristen er 4. juni 2017.

KEENAN præsenterer deres første selvkørende MechFiber-maskine på SIMA i Frankrig

På SIMA messen i Frankrig: KEENAN afslører KEENAN MechFiber345SP, den første selvkørende maskine i KEENANs produkt program. Den selvkørende er længe ventet hos kunder verden over. I Danmark kan KEENAN nu tilbyde både Vertikal, Selvkørende og Haspeblandere og har markedets bredeste produktprogram.

KEENAN understreger sin styrke inden for R&D med udnævnelsen af Michael Carbery som innovationschef

Pressemeddelelse 24. februar 2017

Lige i hælene på afsløringen af produktionssamarbejdet med Storti, er KEENAN stolte af at annoncere udnævnelsen af Michael Carbery som innovationschef. Carbery har arbejdet for KEENAN i mere end seks år som koncernserviceudviklingschef, og han tilfører rollen et væld af erfaringer samt en unik markeds- og kundeindsigt, efter at have været ansat som general manager i en række ingeniørfirmaer forud for ansættelsen hos KEENAN.

Pages

background image