ONE19: The Alltech Ideas Conference

2019-05-19 to 2019-05-22
Kentucky, Lexington, USA

 

Hvor hverdagens helte tør
DRØMME STORT.

Vi er alle samlet i søgningen efter inspiration, motivation og en betydningsfuld idé.

Opdag din en-i-en-million idé på
ONE: The Alltech Ideas Conference.

 

 

Grib chancen og tag til Kentucky, USA i tre dage i maj 2019 - den 19-22. maj 2019! Alltech danner rammerne om denne konference, hvor mere end 3000 deltagere og indbudte talere sammen får sat landbruget i perspektiv - på besætnings- såvel som på et globalt niveau.

Konferencen indeholder samlede indlæg for alle deltagere med verdensklasse indlægsholdere med baggrund i diverse industrier, samt specialiserede indlæg med udgangspunkt i grise, køer, kyllinger etc. - alle med ét mål ved denne konference; at bidrage til en idegenerering og videns udveksling på landmandsniveau samt på et globalt landbrugsindustriniveau. De specialiserede indlæg tager udgangspunkt i fagspecifikke talere, og kombineres med konferencedeltagernes erfaringsudveksling.

Flere informationer om talere og programmet vil komme løbende her på vores hjemmeside og via vores Facebook side: AlltechDenmark, så følg også gerne med der!

Har du spørgsmål, så kontakt os endelig direkte pr. email eller ved at ringe til os.

Kontakt

37+ mykotoksin analyse

Vil du have testet dit korn eller foder for mykotoksiner, så send os en email, og vi sender en testkasse eller vådfoderbeholder, efter dit behov. Læs mere om 37+ analysen HER.

Tilmeld dig nyhedsbrevet ”Mykotoksin Update – Danmark” HER

 

Følg os på Facebook:

AlltechDenmark

KEENAN Danmark

 

Kontakt information

Adresse
Skomagervej 5b
7100 Vejle
Danmark

Telefon:
+45 75 85 75 93

Email:
denmark@alltech.com

 

 

 

background image