ONE: The Alltech Ideas Conference

2018-05-20 to 2018-05-22
Kentucky, USA

Grib chancen og tag til Kentucky, USA i tre dage i maj 2018 - den 20-22. maj 2018! Alltech danner rammerne om denne konference, hvor 3000 deltagere og indbudte talere sammen får sat landbruget i perspektiv - på besætnings- såvel som på et global niveau.

Konferencen indeholder samlede indlæg for alle deltagere med verdensklasse indlægsholdere med baggrund i diverse industrier, samt specialiserede indlæg med udgangspunkt i grise, køer, kyllinger etc. - alle med ét mål ved denne konference; at bidrage til en idegenerering og vidensudveksling på landmandsniveau samt på et globalt landbrugsindustriniveau. De specialiserede indlæg tager udgangspunkt i fagspecifikke talere, og kombineres med konferencedeltagernes erfaringsudveksling.

Det samlede program er krydret med spændende egnsspecifikke oplevelser og underholdning, samt muligheder for at se mere ind i hvem Alltech er, gennem virksomhedsbesøg.

For at se flere informationer om aktuelle indlægsholdere, det samlede program for årets konference, highlights fra ONE '17 samt informationer vedr. registrering - lige her.

 

Dagen før den officielle åbning af konferencen, er Alltech endvidere værter ved Alltech Craft Brews and Food Fest; et global socialt event med et konkurrenceelement iblandet, idet det er ved samme lejlighed er her at Commonwealth Cup løber af stablen; en ølkonkurrence hvor de bedste øl kåres! Dette event er en enestående mulighed for at få at få kickstartet stemningen før konferencen starter den 20. maj.

-er der ubesvarede spørgsmål vedr. ONE: The Alltech Ideas Conference -eller Alltech Craft Brews and Food Fest, så kontakt os endelig direkte pr. email -mærket: "Henvendelse ved ONE '18" eller ved at ringe til os.

Flere informationer kommer også løbende via vores Facebook side: AlltechDenmark, så følg gerne med der!

37+ mykotoksin analyse

Vil du have testet dit korn eller foder for mykotoksiner, så send os en email, og vi sender en testkasse eller vådfoderbeholder, efter dit behov. Læs mere om 37+ analysen HER.

Tilmeld dig nyhedsbrevet ”Mykotoksin Update – Danmark” HER

 

Følg os på Facebook:

AlltechDenmark

KEENAN Danmark

 

Kontakt information

Adresse
Skomagervej 5b
7100 Vejle
Danmark

Telefon:
+45 75 85 75 93

Email:
denmark@alltech.com

 

 

 

background image