Om Alltech

 

Vi bidrager til at fodre verden, opdrætte sunde dyr og beskytte miljøet gennem ernæringsmæssig innovation. Vores fokus på innovativ forskning, skal altid ses i sammenhæng med nemt implementerbare løsninger til dyrerne, med det mål at skabe gode resultater.

Mere end 30 års forskning indenfor dyreernæring gør os i stand til udvikle innovative og naturlige ernæringsstoffer til foder, som forbedrer dyrenes ydelse, foderindustrien og landbrugets bundlinje... naturligvis!

KEENAN i nyt samarbejde med italienske Storti

KEENAN og Storti, to af de store i landbrugsmaskinernes verden, planlægger omfattende samarbejde for at lette innovation og effektivitet.

To af de store i landbrugsmaskinernes verden planlægger omfattende samarbejde for at lette innovation og effektivitet. Landmænd verden over vil høste udbyttet af denne fordelagtige italienske forbindelse.

Agromek nærmer sig!

D. 29. november er vi klar til at byde jer velkommen til 4 forrygende dage i Herning. Som noget helt nyt i år, deler vi stand med Keenan Danmark. Vi glæder os til at se jer i Hal F Stand 5010!

Se invitationen her

37+ mykotoksin analyse

Vil du have testet dit korn eller foder for mykotoksiner, så send os en email, og vi sender en testkasse eller vådfoderbeholder, efter dit behov. Læs mere om 37+ analysen HER.

Email: denmark@alltech.com

 

Kontakt information

Adresse
Skomagervej 2
7100 Vejle
Danmark

Telefon:
+45 75 85 75 93

Fax:
+45 75 85 75 94

Email:
denmark@alltech.com

 

 

 

background image