Alltech е глобална компания в областта на здравето и храненето на животните, предоставяща научнообoсновани природни нутритивни решения за хранителната и фуражната индустрии. Основана от Д-р Пиърс Лайънс през 1980 г., с главен офис в Кентъки, САЩ, Alltech има силно регионално присъствие в Северна Америка, Европа, Близкия Изток, Латинска Америка и Азиатско-Тихоокенския регион. Alltech търгува в 128 страни по целия свят, има 3500 служители и 48 стратегически разположени в глобален аспект производствени мощности.

Прочетете още...

Световното производство на фуражи - проучване на Alltech 2017

През 2016-та година, световното производство на
фуражи за първи път надминава прага от
1 милиард тона. От началото на провеждане на
Глобалното проучване на Alltech преди шест
години до сега, индустрията бележи ръст от
161 милиона тона, което е повишение от 19% (или
2,95% на година).

Целият текст четете тук...

Пет начина да направите Вашето растениевъдство по-натурално

Разгеждайки се по щандовете, на който и да е магазин за хранителни стоки, ще откриете множество продукти, чиито етикети насочват към тяхната "натуралност". Понякога този тип продуктово позициониране е по-скоро маркетингов трик, но е и индикация за нагласите на потребителите към все по-голямо търсене на природосъобразни храни. Това е и сигнал към производителите, че за да предлагат продаваеми и предпочитани продукти, трябва да отговорят именно на тези изисквания на потребителите.

Полагане основите на имунитета при телетата

д-р Кат Берг, Berge Veterinary Consulting, Белгия

Имунитетът при телето е нещо повече от коластрените имуноглобулини и ваксини. Имунитетът срещу заболяванията е способността на телето да се бори с тях  и да остане здраво, което зависи от дажбата, факторите на околната среда и мениджмънта.

Контакти

Олтек България ЕООД

Любен Каравелов 103

Стара Загора 6000

 

Тел./факс: 042 601 916

Продажби: 0886 450 777

Логистика: 0885 261 628

e-mail: Bulgaria@alltech.com

 

 

Свържете се с нас...

 

background image